Installera Soffit

July 14

Vare sig det är under de varma sommarmånaderna, eller de djupaste och mörkaste delarna av vintersäsongen, värme och kyla ett hem kan lätt bli en av de största kostnaderna att eventuella villaägare kan finna sig inför. Kanske den enskilt enklaste metoden att husägare har för att sänka dessa kostnader är genom att lägga ett bjälklaget eller utlopp för hemmet som inte redan har ett.

Installera soffits är en förvånansvärt enkel projekt att även en början hem förbättring entusiasten kan göra själva. Det finns många olika typer av ventiler som kan läggas till ett hem, soffits är kanske den enklaste metoden, och det som vi kommer att tala om här. Följ bara dessa steg, och du kommer att märka att du kommer att ha en ny bjälklaget installerad inom två timmar.

Artiklar som behövs:

 • Takpanelsbelysning ventiler
 • Regeldetektor
 • Skruvar
 • Stege
 • Straight
 • Hammare
 • Saber såg
 • Borra och borrkronor
 • Skruvmejsel

Förfarande:

 1. Välj platsen. Titta runt utsidan av ditt hem, och välj en plats där du kommer att vilja installera bjälklaget vent. Idealt kommer detta att vara en plats som är mellan två dubbar, och på undersidan av ett tak överhäng. Om du inte vet var några reglar finns, sedan använda en regeldetektor för att hjälpa dig. Du kanske vill upprepa processen ett par gånger för olika platser, för att se till att du har en ordentlig mängd luftflöde.
 2. Trace. Ta bjälklaget gallret och placera den där du föreställa det installeras. Med ena handen hålla den på plats medan du använder den andra handen och en penna för att spåra konturerna av ventilationsluckan. När du gör detta att se till att var och en av ventilerna kommer att falla mellan överliggare ändar och eventuella Spikpistol remsor som finns på plats.
 3. Drill. Vid varje hörn av spårning som du just gjorde, borra ett hål. Dessa hål kan du lättare att skära ventilations platsen ut.
 4. Klipp ut det. Som du skär ventilera ut, se till att du lämnar tillräckligt utrymme för ventilerna som skall fästas på. Detta kan uppnås genom att skära 4/1 tum längs insidan av de linjer som du har spårat. Om det hjälper, skapa en sekundär uppsättning linjer 1/4 tum längs det inre av den ursprungliga spårning.
 5. Installera soffits. När du är färdig att skära hål för dina ventiler är det dags att installera bjälklaget ventilations omslag. Använd borren för att hjälpa fästa locket till ventilationsöppningarna, och se till att det är trevligt och tätt. När du fäster bjälklaget ventiler ser till att du använder antingen galvaniserad träskruv eller rostfria skruvar. Detta bör bidra till att förhindra eventuella rostbildning från väder och vind.

Tänk på att detta bara är steg ett i hela processen för att förbättra luftflödet för ditt hem. Nästa steg skulle vara att installera en takventil. Även detta är ett förfarande som inte är fruktansvärt svårt att åstadkomma. I själva verket kommer du att finna att det är ungefär samma svårighetsgrad och tidsåtgång som att installera ett bjälklaget var.