Vad är några enkla camping recept?

February 26

En del av charmen med camping njuter av naturen medan du äter. Medan camping mat kan tyckas något begränsad, är det faktum att det är möjligt att hitta alla möjliga enkla måltider att förbereda medan camping. Det finns enkla camping recept som kräver få eller inga kastruller och stekpannor, och ger gott om smak och näring på köpet. Här är några exempel på enkla camping recept som alla kan förbereda.

En kategori bland enkla camping recept är den potten strategi. Dessa typer av recept kräver en enda pott, såsom en holländsk ugn, som är upphängd över öppen eld. Allt går i potten och sjuder tills gjort. Slutresultatet är en maträtt som är en korsning mellan en soppa, en gryta, och en gryta.

En enkelt recept camping som är ett bra exempel på en en pott måltid är en kyckling gryta. En grundläggande receptet kräver 05:56 benfritt kycklingbröst, ett par burkar av grädde av kyckling soppa och flera råa grönsaker, till exempel morötter, lök, potatis och selleri. Efter hack de råa grönsaker, är alla ingredienser dumpas i potten. Två till fyra koppar vatten tillsätts och innehållet omrördes för att tillåta soppan och vatten för att blanda jämnt. Enkla season som salt och peppar kan tillsättas för att förbättra smaken. Blandningen får sjuda i ett par timmar, vilket garanterar att kycklingbrösten tillagas ordentligt och potatisen är mjuka.

Tillsammans med en pot enkla camping recept, det finns också möjlighet att baka på den öppna elden, med hjälp av aluminiumfolie. En luffare middag är ett bra exempel på detta tillvägagångssätt. Skivade morötter, potatis och lök är placerade på ett ark av folie. Hamburgerpatties bildas och läggs ovanpå de skurna grönsaker. Efter tillsats av salt och peppar, är folien viks in i en påse och placeras direkt på kolen av en bärbar grill. Om matlagning över öppen eld, använd en metall galge för att skapa en ram för att hålla påsen över elden. Efter ungefär en halvtimme, kommer innehållet i foliepaketet genomkokt och redo att njuta.

Det är även möjligt att använda sig av enkla camping recept för att skapa läckra desserter. Ett sätt är att använda en liten holländsk ugn för att skapa en peach skomakare. Allt som krävs är en stor burk persikor och en gul kakmix. Placera ungefär en fjärdedel av kakmix i botten av krukan. Häll burk persikor, inklusive saften över lagret. Toppa med ytterligare ett kvartal med mixen. Placera locket på grytan och avbryta potten över öppen eld. I tjugo till trettio minuter, kommer värmen att skapa en mjuk och tilltalande skorpa på toppen och botten av de persikor samt förtjocka fyllningen runt persikorna.

Lätt camping recept varierar, beroende på om campingen sker vid en primitiv camping eller på en campingplats utrustad med el eller kol grill i närheten. I båda fallen är det möjligt att anpassa många enkla recept från hemmet till lätt camping recept. Tänk i termer av endast ett fåtal ingredienser och använda mer än en pott för att göra måltiden, och det finns en god chans att du kan komma med några enkla camping måltider av ditt eget.

  • Kycklingbröst kan användas i en gryta medan camping.
  • En pott måltider, där alla ingredienser kokas ihop, är bra för camping.
  • Persikor och kakmix kan användas för att göra en enkel skomakare när camping.
  • Potatis kan ingå i många campingrecept.
  • När camping, kanske föräldrar vill välja enkla måltider som funktionen grillade hamburgare, korv eller andra barnvänliga förrätter.