Vad är silver Förband?

March 24

Silverförband lindas beläggningar som har infunderas med silverjoner. Dessa specialiserade bandage har visat sig vara mycket effektiv på att förstöra vissa antibiotikaresistenta bakterier och andra bakteriearter som råder i sjukhusmiljö. Dessutom har silver infunderas förband behöver inte bytas så ofta som standard sår täcker. Fördelarna med denna teknik har orsakat silverförband att gå bortom sjukhuset inställning mot användning i hemmet och införandet av silver-sista bandet aids i första hjälpen-utrustning.

Bandage infunderas med silver arbete genom att släppa silverjoner i såret. Silverjonerna stör de enzymer som reglerar bakteriell respiration, effektivt kväver mikroberna. Silverjoner inte hämmar sårläkning och är inte toxiska för patienten. Sårförband infunderas med silverjoner används vanligtvis i situationer där bakteriella infektioner är vanliga och dessa infektioner, såsom tredje gradens brännskador, kan utgöra ett hot mot patientâ € s liv.

Från och med 2011 finns det sex antibiotikaresistenta bakterier, Staphylococcus aureus, Acinetobacter baumannii, Pseudomonas aeruginosa, Enterokocker arter, Enterobacter-arter, och Klebsiella species, som plack sjukhus, fördröja återhämtningen, eller döda patienter. Dessa arter är kollektivt kända som ESKAPE bakterier. Dessutom finns det många andra bakteriearter som kräver användning av starka antibiotika som kan överbelasta hälsan av ömtåliga patienter. Sjukhus har länge letat efter alternativa sätt att kontrollera dessa frågor infektionssjukdomar.

Silverförband ge viss lättnad i kampen mot de smittsamma bakterier plågar sårvård. Dessa specialiserade bandage är mycket effektiva på att förstöra och förhindra spridning av flera av ESKAPE bakterier. Förband infunderas med silver är också kapabel att förstöra och avvärja spridningen av många andra bakteriearter som råder i sjukhusinställningar. Användningen av silverförband gör ofta läkare att minska dosen av förebyggande antibiotika, vilket kan beskatta kroppar svaga eller äldre patienter.

Det finns många andra fördelar med att använda silver-infused förband förutom de starka antimikrobiella egenskaperna hos dessa bandage. Silver förband kan appliceras på ett sår och lämnas på plats i upp till sju dagar. Detta minimerar lindad störningar och accelererad sårläkning. Dessa förband minskar också antalet bandage behövs och minska arbetsintensivt sårvård.

Fördelarna med silverförband har transcend inställningen sjukhuset. Speciella silver infunderas plåster och förband kan köpas för hemmabruk eller hittas i vissa förbandslådor. Dessa unika bandet aids och sårförband är särskilt användbart i situationer där sårvård av läkare eller sjuksköterska kan vara fördröjda.