Vilka är skillnaderna mellan Muffins och Cupcakes?

March 21

Vissa skillnader mellan muffins och cupcakes är densitet, glasera, och vilka livsmedel bakas inuti. Densiteten varierar mellan muffins och muffins, men muffins är nästan alltid tätare på grund av den extra mjölet tillsatt. Dessutom cupcakes har oftast frosting medan muffins inte. En annan skillnad mellan de två är att muffins kan innehålla livsmedel som grönsaker och även kött, vilket är något cupcakes oftast saknar. Linjen mellan dessa två poster kan vara suddig, dock, särskilt med moderna kockar att inte vara rädd för att bryta vanliga matlagningsregler.

En stor skillnad mellan muffins och cupcakes är att muffins definieras som bröd, medan muffins definieras som små kakor. Muffins har i allmänhet mycket mer mjöl än muffins, vilket gör dem tätare. Även om alla andra ingredienser var desamma, skulle densiteten av en muffin sticker ut, även om utseendet är likartad. Ibland muffins görs tätare än vanligt, men de brukar inte närma densiteten av en muffin. Dessutom, muffins är vanligtvis åtminstone något större än en muffin, medan muffin storlekar är vanligen standard eller mini.

En annan skillnad mellan muffins och cupcakes är att muffins vanligtvis frostat. Frosting är ofta söta eller ibland salta, men är det nästan alltid finns på en cupcake. Å andra sidan, gör muffins normalt inte ha glasyr. De är oftast äts vanligt eller med smör, fruktkonserver, eller andra kryddor. När muffins är frostat, är mer näringsrika ingredienser som ofta används, jämfört med glasyr avsett för dessert orienterade cupcakes.

Cupcakes brukar inte ha annat än enstaka bakas in godis och glasyr som toppar kakan tillsatser. Muffins, å andra sidan, ofta innehålla frukt, grönsaker, eller olika andra rejäla livsmedel. Till skillnad från muffins, är muffins ofta utformade för att fylla stället en dessert vara som erbjuds i slutet av en måltid. I allmänhet är muffins utformade för att vara en efterrätt, medan muffins antingen kan vara avsedda som dessert eller en normal livsmedlet.

Ibland linjen mellan muffins och cupcakes är lite suddig. Muffins kan sötas, och ibland muffins är savorier än vanligt. Ibland muffins skapas med mindre mjöl än vanligt, och cupcakes kan vara tätare än vanligt. Vissa människor har svårt att berätta muffins och cupcakes isär när båda är frostat. Ofta beror detta på glasyr tenderar att täcka upp de flesta av panerad ytan av maten, vilket gör det svårare att identifiera andra ingredienser

  • En mängd olika frukter och grönsaker kan användas för att göra muffins.
  • En muffin.