Vad är en snarkning Ring?

December 9

En snarkning ring är en enhet för att bekämpa snarkning genom att applicera tryck till akupressurpunkter på handen medan människor sover. Även känd som anti-snarkning ringar, är snarkning ringar tillverkas och säljs av ett antal företag. Deras effektivitet är ett ämne för debatt. Vissa människor upplever en minskad snarkning iklädd en ring och andra inte, vilket återspeglar de rörliga orsakerna till snarkning. Personer med snarkning som inte svarar på en snarkning ring kan ha en underliggande hälsoproblem och bör se en snarkning specialist.

Snarkning ringar lita på meridian används i traditionell kinesisk medicin. Enligt förespråkarna för denna form av medicinsk praxis, är kroppen täckt av ett nätverk av linjer av energi. Problem med en persons hälsa kan spåras till störningar i kroppens naturliga energi och det är möjligt att använda påtryckningar för att omdirigera energi eller att bryta upp blockeringar. Detta kan ses i discipliner som akupressur och meridian används också i akupunktur.

Den snarkning ringen är ett tunt band med upphöjningar på insidan tänkt att motsvara en meridian i lillfingret. Händerna och fötterna sägs hålla en koncentration av meridianer, vilket återspeglar deras ökade känslighet. När människor halka ringen på innan de somnar, är hjärtat meridianen pressade, och teoretiskt, bör detta sluta snarka. När folk vaknar, kan de ta bort snarkning ringen för att avlasta trycket på meridianen.

Mycket av bevisen för snarkning ringar är anekdotisk. Vissa människor tycker att dessa enheter mycket användbar, medan andra inte gör det. Snarkning kan orsakas av ett antal olika frågor och inte alla av dem kan svara på akupressur. Denna praxis är integrerad i komplementär medicin, där människor får behandlingar kombinerar element av traditionell och alternativ medicin. De flesta snarkning ringar är låg kostnad och kan lätt erhållas, tillåter människor att prova enheten relativt billigt.

Snarkning kan orsakas av en mängd olika frågor, från anatomi halsen till episoder av sömnapné, där en person slutar andas under intervall medan du sover. Människor som tycker att en snarkning ring inte fungerar kan behöva besöka en sömn klinik som ska studeras medan de sover efter tecken på specifika orsaker. En öron, näsa och hals läkare kan bedöma patienten för att leta efter fysiska orsaker som hinder i halsen. En mängd behandlingsalternativ kan vara tillgängliga, allt från operation till kontinuerligt positivt luftvägstryck (CPAP) ventilation för att förhindra apné.

  • En snarkning ring fungerar genom att påverka tryckpunkter på en persons händer.
  • Snarkning ringar beroende av samma meridans används i akupunktur.