Vad är en Get Together?

December 7

En get tillsammans är en liten, vardagligt insamling, oftast utformade för en grupp vänner som alla är bekväma med varandra. Detta skiljer sig från en händelse som en part, som kan innefatta en stor blandad grupp, eller en middag, som är en formell händelse med en gästlista som kan variera avsevärt i storlek och sammansättning. Många människor tycker att delta eller organisera få sammankomster, visa dem som en viktig del i deras sociala liv.

En sådan händelse kan vara improviserad, som när en liten grupp människor spontant bestämmer sig för att göra något tillsammans, eller det kan planeras ett visst datum och tid för. Vissa grupper av vänner har en stående träffas som sker vid ett bestämt datum och tid varje vecka eller månad, med människor roterande värdskap så att ingen känner sig över belastas.

Förutom vänner, en get tillsammans kan inkludera personer med anknytning av en annan vanlig obligation. Kontor, till exempel, kan hålla träffar för att uppmuntra anställda att umgås och lära känna varandra. Människor kan också träffas över gemensamma frågor av intresse, ordna få sammankomster som ett alternativ till formella organiserade möten för att ge människor en chans att få kontakt med människor som har liknande intressen. En lokal politiskt parti kontor, till exempel, kan hålla en träffas för medlemmar i partiet.

Händelserna på en get tillsammans varierar kraftigt. Vissa kan innehålla brädspel eller sällskapsspel, medan det i andra, människor lämnas åt sitt öde. Enkla parti snacks är vanligtvis erbjuds, med folk vanligtvis tjänstgör sig från en array anges buffé. Drycker av alkoholfria och alkoholhaltiga sorter också oftast ingår. Många människor spelar bakgrundsmusik på en stereo eller ljudsystem för atmosfären, och vissa människor gillar att dekorera för en get tillsammans för att få folk att känna sig som tillfället är speciell.

När du är inbjuden till en get tillsammans, är antagandet oftast att evenemanget kommer att vara ledig. Du är inte skyldig att visa upp vid en viss tidpunkt, men du kan bli ombedd att närvara under en viss tidsram, till exempel sex till nio på kvällen. Generellt eftersom få sammankomster är inte formellt, är det säkert att ta med en gäst eller två, även om du kanske vill kontrollera med värden, särskilt om gästen inte är känd av andra parti deltagare. Även om du inte är skyldiga att ge något till en get tillsammans, många människor gillar att ta med en present för värden som ett sätt att tacka, såsom en krukväxt, några blommor, eller något att tjäna på buffén.

  • Semester middagar är ett vanligt träffas.
  • En träffas kan inkludera buffé snacks.
  • Stranden är en populär plats för att vara värd för en sommar träffas.
  • Få sammankomster kan omfatta sällskapsspel eller aktiviteter.
  • En get tillsammans kan vara så enkelt som två vänner möte för en drink.
  • Få sammankomster kan ske på ett kafé.
  • En get består tillsammans av vänner.
  • En middag med en nära grupp vänner är en rolig träffas idé.
  • Få sammankomster kan inkludera bibelstudium.
  • En träffas kan innebära konsumtion av drycker.