Vad är ett Makeup Bag?

August 8

En makeup väska är en väska gjord för att bära kosmetika. Många kvinnor håller en makeup väska i sin plånbok för att ge dem möjlighet att återinföra eller bättra på sin makeup regelbundet. Makeup påsar kan inkludera dragkedja eller kardborre fästen och påsarna är oftast gjorda av tyg eller vinyl, men andra tyger som metalliskt material och mocka används ibland.

Vinyl makeup väskor är ofta mycket lätt att torka ren. Nackdelen med denna typ av makeup väska är att den kan spricka. Fortfarande, bra kvalitet genomskinliga makeup väskor är populära och bekvämt låter dig se vad du har i dem med ett ögonkast. Tyg makeup påsar kommer inte spricka, men de är inte så lätt att hålla ren och kosmetiska spill kan färga tyget.

Makeup påsar finns i små, medelstora eller stora storlekar. En kosmetisk väska används varje dag kan vara ganska liten, medan en för en semester kan vara större. Vissa kvinnor satte viss kosmetika i en mindre väska och sedan hålla det en inuti en större necessär att undvika att förstöra produkter från läckor och spill. Förslutbara plastpåsar kan också användas för detta ändamål.

Vissa makeup påsar för resor är cylindrisk form och har hållare inne i väskan så att kosmetika har mindre chans att spilla. Makeup påsar får säljas i set om tre eller fyra väskor som varierar i storlek. Dessa uppsättningar kan vara mycket praktiskt som kvinnor kan ha olika uppsättningar av makeup i olika påsar. Till exempel kan de lämna en påse med smink på kontoret istället för att bära samma kosmetiska objekt till jobbet varje dag. Några populära kosmetiska företag har rader av makeup väskor ut och vissa typer av makeup väskor är även gjort att anpassas med initialer eller förnamn.

Innehållet i en kvinnas necessär kan variera kraftigt. Vissa kvinnor håller håraccessoarer i påsen tillsammans med kosmetika, medan andra använder en makeup väska strikt för makeup. Vissa makeup påsar har en rem och handtag monterade och dessa typer kan vara bra för camping och resor.

  • Bomull ull kuddar används till att ta bort smink.
  • Makeup påsar ibland tillverkade av mocka.
  • Makeup påsar kan användas för att lagra kosmetika.