Hur väljer jag det bästa kräm för lös hud?

March 9

Välja den bästa kräm för lös hud innebär forska kemikalier och ingredienser som används i dessa krämer och lära sig om studier som har bedömt deras effektivitet. Det finns många krämer som finns på marknaden, men vissa kan innehålla skadliga eller onödiga ingredienser. Varumärket av en kräm är inte alls lika viktigt som dess ingredienser. Varje ingrediens spelar en roll för att bestämma huruvida grädden du väljer är det bästa för att skärpa lös hud.

Det finns många kemikalier i hudkrämer. Vissa är konserveringsmedel, som avser att göra krämer håller längre. Ibland en kräm för lös hud innehåller mineraloljor, som liknar oljan produceras naturligt av kroppen. Mineralolja hindrar vatten från att försvinna från huden när du tar en dusch. Mineralolja kan bilda en fet skikt som fällor vatten och smuts i porerna i huden och hjälper inte att strama åt slapp hud.

Avocado, å andra sidan, kan vara en mycket effektiv ingrediens i hudvård grädde. Det stimulerar kollagenproduktionen i huden. Jojobaolja, vitamin E och druvkärneolja är andra ingredienser för att titta efter när du köper en kräm för lös hud. Alla dessa ingredienser hjälper kroppen att producera kollagen och elastin, som den producerar naturligt redan.

Olivolja och keratin kan också vara effektiva ingredienser i en kräm för lös hud. När olivolja ingår, hjälper det genom att förbättra fuktnivåer i huden och skapa nya celler. Som nivåerna av fukt förbättras så kommer fasthet i huden. Keratin stimulerar Skina € s fasthet och elasticitet. Det stimulerar också tillväxten av kollagen och elastin fibrer huden redan producerar, vilket hjälper till att göra huden fastare.

Efter att ha granskat de ingredienser du önskar i en kräm, kanske du vill kontrollera om krämen har genomgått några kliniska prövningar. Detta kommer att hjälpa dig att avgöra hur din hud kan reagera på grädden, och hur bra det kommer att fungera för dig. Om krämen inte har gått igenom en klinisk prövning för att testa dess ingredienser, kanske du vill ompröva köper den.

En kräm för lös hud kan även användas för påsar och mörka ringar under ögonen. Vissa ingredienser, så kallade proteinfragment, bidra till att göra mer kollagen och huden produktion. Inte bara gör detta påsarna går bort, men det kommer också bidra till att göra huden mer genomskinliga, åter del av sin ungdomliga lyster.

  • En kräm för lös hud kan användas för mörka ringar under ögonen.
  • Det finns en mängd olika faktorer för att bestämma den bästa kräm för lös hud.
  • Avocado kan stimulera kollagen i huden.
  • Mineralolja hindrar vatten från att försvinna från huden när du tar en dusch.