Vilka är fördelarna med en salong Hair Gloss?

April 21

En av de bästa tillbehören en man eller kvinna kan ha är glänsande hår. Även om detta ofta kan uppnås med rätt schampo, balsam och glansspray, en bombsäkert sätt att få blanka lås är genom en salong hår glans. Denna tillfälliga skönhetsbehandling har fler fördelar än att helt enkelt göra håret glansigare, men eftersom den sträcker sig även tiden mellan färg, skyddar håret och även gör det mer hanterbart.

Eftersom håret-döende processen kan vara skadligt och torkning till hår, salong hår glans gynnar håret genom att öka mängden tid mellan nödvändiga färgämnen. Glansen är tillgänglig i antingen genomskinliga eller färgade applikationer, vilka båda bidrar till att förlänga livslängden på hårfärg. Båda typerna kappa axeln av håret, tätning i färgen och hindra det från blekning. Hår glans skyddar också integriteten av färgen, vilket förhindrar den från att bli mässings eller på annat sätt missfärgad. Ett hår glans kan vara allt från fyra till åtta veckor, även om detta varierar mellan olika märken.

De färgade formerna av salong hår glans insättning semi eller demi-permanent färg på håret. Ett urval av nyanser är tillgängliga, så varje hårfärg kan skörda frukterna. Glansen fungerar på både rötter och greys, vilket gör dessa syndarna, som kräver mest underhåll, effektivt maskeras till nästa salong utnämningen. Hår glans kan också förbättra en färg ansökan genom att justera tonen i färgen, till exempel om det är för ljust. Detta kan senare hindra tillämpningen av ytterligare döende på grund av färgkorrigering.

Salon hår randanmärkningar skydda håret genom att skapa en tätning över nagelbanden. Detta gynnar håret genom att hjälpa till att begränsa miljöskador som orsakas av vind, sol och torr luft. Det skyddar också håret från kemikalier, såsom klor som finns i simbassänger. Eftersom glansen innehåller ingen ammoniak och liten eller ingen peroxid, lägger den färg till håret utan att vara skadligt. Den korta tidsperiod som krävs för behandling, ca 20 minuter, hjälper också till att minimera skador.

Denna typ av produkt kan användas på alla hårtyper, och många människor tycker till och med att det gör håret mer hanterbart eftersom glansen gör håret mjuk och silkeslen. Därefter håret gynnades ytterligare som mindre produkt krävs att styla håret och göra det lysa. Den genomskinliga nyans kan även användas på naturliga, ofärgade hår, och det tillför alla fördelarna med salong hår glans utan att ändra färgen på håret.

  • Hår glans behandlingar hålla håret glänsande utan att påverka dess färg.
  • Hår glans anses vara en typ av transparent hårfärg.
  • Hår glans kan göra lås glänsande.
  • En salong hår glans kan förlänga den tid som behövs mellan färgämnen, skyddar håret och gör håret mer hanterbart.
  • Hår glans kan skydda håret från klor i simbassänger.
  • Hår glans kan appliceras på en frisörsalong för att bevara hårfärg.