Hur organisera din Kindle Fire favoriter

January 21

När du € re på en rulle med hjälp Kindle Fire för att komma åt alla typer av innehåll, kan karusellen få lite trångt. Du kan behöva dra fem eller sex gånger för att hitta det du behöver. Thata € s där Favoriter kommer in.

Begreppet favoriter är nog bekant för dig att arbeta med webbläsare, där Favoriter är en funktion som gör att du kan sätta webbplatser du besöker ofta i en favoritmapp. På Kindle Fire, är favoriter även en plats för att spara innehåll som används ofta som tar formen av en virtuell bokhylla.

Om, till exempel, du € re läser en bok som du öppnar ofta eller om du spelar ett visst musikstycke ofta, placera den i Favoriter området av Kindle Fire startskärmen, och du kan hitta det snabbare.

Som standard favoriter inkluderar en Amazon Store app, Pulse (en nyhetssamlare app), den IMDb filmdatabas app, och Facebook-appen. Till stift ett objekt till som favorit, tryck och håll den i karusellen eller ett bibliotek, och välj sedan Lägg till i favoriter från menyn som visas.

Hur organisera din Kindle Fire favoriter

För att ta bort innehåll från Favorites, tryck och håll på objektet och välj sedan Ta bort från Favoriter eller Ta bort på menyn som visas. Ta bort från favoriter unpins objektet från favoriter, även om itâ € s fortfarande tillgängliga för dig på karusellen och i tillhörande biblioteket. Radera bort objektet från enheten (även om itâ € s fortfarande arkiveras i Amazona € s Cloud).

Hur organisera din Kindle Fire favoriter