Tomat Bacon Squares

October 20

En av mina favorit saker om helgerna är underhållande. Göra tomat bacon torg är en av vår familjs favorit semester aptitretare. Från tiden mina barn var små de älskade att vara i köket hjälpa att göra denna härliga behandla.

Om din familj har små barn, det finns flera delar i detta recept som kan delegeras till barn i grundskolan eller gjort med tillsyn av yngre barn. Barn älskar att få sina händer inblandade så tillåter dem att trycka kexen i botten av pannan, eller kantar muffin burkar med halvmåne rullar. Om barnen är gamla nog dem kan också fylla muffin burkar med bacon tomat blandningen. Matlagning är alltid roligare när man kan göra det till en familjeangelägenhet.

Om du gillar att göra mini muffin stora godsaker, kan du linje mini muffin kokkärl med halvmåne rullar snarare än de flakey kex och fylla den med tomat bacon blandningen för en variation. Om du väljer att använda muffin kokkärl, se till att inte över fylla. Det är också viktigt att låta dem stå och ställa innan du tar bort dem från pannan eller kommer de att kollapsa.

Jag gillar att använda mini muffin pan alternativ när jag tar dem till en täckt maträtt måltid. De kan göras dagen innan och kylda. De reser väl i denna form också. Alla älskar att kunna greppa en enskild bett och flytta ner raden buffet.

Ingredienser

 • 8 skivor bacon, skarpt kokta
 • 1 Medium tomat, seedade
 • 2/1 Liten lök
 • 3 uns schweiziska ost
 • 1/2 Cup majonnäs
 • 1 tesked basilika
 • 1 Kan (10 gram) kyld flakey kex. Anm: Crescent rullar kan användas istället för de flakey kex.

Avstånd

 1. Värm ugnen till 375 grader F.
 2. Grovhacka bacon, tomat och lök i matberedare.
 3. Riv ost.
 4. Blanda alla ingredienser utom kex.
 5. Ställ åt sidan.
 6. Separera varje kaka i 2 tunnare halvor.
 7. Tryck kex halverar i botten av en 9 x 13 smord kastrull. Push kex tillsammans för att täcka botten av pannan. Obs: Du kan också förbereda dessa med mini muffin kokkärl. När jag använder mini muffin kastruller, jag ersätta flakey kex för halvmåne rullar; de har mindre bulk och koka upp trevligare i muffin kokkärl.
 8. Sprid bacon blandningen över toppen av kex.
 9. Grädda 25-30 eller tills svälld och brynt.
 10. Skär i 24 rutor.

Ger 24 aptitretare.