Hur man använder en Rolling Stair Climber

February 14

En rullande trappa klättrare ser ut som en del av en avdelning butik rulltrappa. En trappa roterar i en cirkel så att du klättrar ständigt, ständigt uppåt, men aldrig komma någonstans. Du ser rakt fram in i konsolen, vilket gör att du kan justera hastigheten.

På många sätt är den rullande trappklättrare en bättre träning än en vanlig trappa-klättrare. Det är svårare att fuska, eftersom du är tvungen att ta en ganska djup steg att placera foten till nästa steg. (Du kan dock fortfarande fuska genom att knyta sidoskenorna.) Denna maskin ger dig en enorm rumpa och lår träning.

Om du har knä eller ryggproblem, kan denna form av motion inte håller med dig.

Den rullande trappa-klättrare är en bra maskin att prova när du är ute efter att göra trappklättrande ännu mer utmanande. Här är några tips att tänka på:

  • Börja på en mycket låg hastighet. Detta är en maskin som du kan definitivt glida av om du inte kan hålla takten. Börja på en mycket låg hastighet tills du kan tryggt navigera höjden på steget.
  • Börja med bara fem eller tio minuter. Även om du är i fin form på den traditionella trappklättrare, löpband eller annan hjärt maskin, kan du hitta denna manick startlingly tufft.
  • Försök klättra varannan steg Denna teknik ger dig en mördare rumpa träning och en bra stretch i benen -. Men denna teknik är inte för nybörjare.