Hur många öar finns i San Francisco Bay?

March 15

Det finns 18 öar utspridda i San Francisco Bay, inklusive obebodda klippor, skyddade natur refuger och utvecklade öar med betydande populationer. Några av öarna i San Francisco Bay är ganska känd, vilket är fallet med Alcatraz. Många är endast tillgänglig för privata vattenskotrar som segelbåtar, och alla har unika egenskaper som gör det värt att besöka, om du kan komma dit.

Många av öarna är avsatt som parker och härbärgen. Angel Island är en State Park nås med färja från flera platser runt bukten, och Alcatraz är en nationalpark. Besökare på dessa öar är välkomna året runt, även sommartid är högsäsong för att besöka. Det finns också flera vilda kvinnojourer, bland öst och väst Marin Öarna, Brooks Island, och Bair Island. Brooks Island är en del av East Bay Regional Parks District, och är värd migrerande fåglar, våtmarker, och promenadvägar. Bair Island är en omfattande Wildlife Refuge i South Bay, och är en viktig del av Bay Area ekologi.

Det finns också flera öar i San Francisco Bay som är lite mer än glorifierade steniga outcroppings. Dessa inkluderar Red Rock Island, på den västra sidan av Richmond Bridge, tillsammans med öst och väst Sisters, Ballena Bay Island bredvid Alameda, och Pat Rock. Red Rock Island är också den enda privatägda av öarna i San Francisco Bay, trots det faktum att det är tekniskt ligger i tre län gör potentiell utveckling en utmaning.

Det finns också bebodda öar i bukten. Ett, Kustbevakningen Island, avsätts för endast militärt bruk. De övriga bebodda öar är alla öppna för allmänheten. Yerba Buena Island ligger mitt i San Francisco Bay Bridge, och är värd en civilbefolkning tillsammans med en liten sjöbevakningsstation. Treasure Island, en konstgjord ö fäst Yerba Buena med en gångbro, är en före detta marinbasen med civila bostäder belägen vid dess norra ände. Alameda, en ö direkt utanför Oakland, är tillgänglig via ett antal gångbanan och har en ansenlig samling av exempel på viktoriansk och Queen Anne arkitektur.

Dessa öar, vilket kan ses, är ganska varierande. Många Bay areabosöttt är endast kapabla att namnge en handfull av de 18 öarna, förbereda så att imponera på folk med din lokalkännedom. De varierade bostäder och naturreservat på öarna San Francisco bay också ge en intressant tvärsnitt av Bay livet, både människor och djur.

  • San Francisco Bay innehåller många öar som bara nås med båt.
  • Alcatraz, ett fängelse på en ö i San Francisco Bay som har varit stängd sedan 1963.
  • Några 18 öar är i San Francisco Bay, men flera är obebodda.