Hur väljer jag det bästa Jeans för Short Män?

April 8

Det kan ibland vara svårt att hitta jeans för korta män när så många klädbutiker säljer främst jeans som är skräddarsydda för att passa högväxt män. Det finns dock vissa stilar som hjälper accentuera funktionerna i korta män samtidigt tona ner deras brist på höjd. Dessa stilar inkluderar låg upphov, boot-cut, avsmalnande eller ens skräddarsydda jeans.

Det första som bör göras innan börjar handla jeans för korta män är att ta noggranna mätningar. Detta kommer att ge en bättre uppfattning om vilken storlek man ska leta efter och spara tid vid shopping. För att få mätningar för jeans, första åtgärden runt mannens midja använder ett måttband. Därefter mäter inseam, som är det område från grenen till ankeln. Det är ofta en bra idé för mannen att bära skor medan mäta innersöm så att han kan anteckna exakt var han vill ner på jeansen att falla.

När mätningarna har vidtagits, är det dags att börja söka. De ideala jeans för korta män är de som kan hjälpa till att ge intryck av att vara längre. Inte alla stilar av jeans kan erbjuda detta, men det finns några som tjänar detta syfte ganska bra.

Välja jeans med en låg upphov stil är ofta det bästa alternativet för korta män. Normala upphov jeans med regelbundna innersömmar kan skapa en besvärlig framträdande på kortare män, eftersom grenen sträcker lägre än det skulle på Taller män. Låg upphov jeans har naturligt kortare innersömmar som hjälper plattare proportionerna av korta män.

Boot-cut jeans är ofta en annan möjlighet för korta män. De tenderar också att ge en illusion av tillsatt höjd med något som sträcker sig över skon. Dessutom kan boot-cut jeans också ge mannen en smalare utseende.

Avsmalnande jeans är ett annat alternativ som ofta kan vara smickrande. Dessa kallas ibland skinny jeans och har också en kort innersöm. Denna stil jeans tenderar att göra benet ser längre, vilket hjälper till att maximera den sken höjden.

Skräddarsydda jeans är ibland det enda valet för mycket korta män. Det finns vissa butiker och webbplatser som tillgodoser att korta män. De kan göra de mätningar och skapa egna jeans som är korrekt kommer konturen till mannens proportioner. Dessa återförsäljare kan vanligtvis hittas antingen genom att söka på nätet eller genom att kontakta lokala mäns klädbutiker i ens område.

  • Mätning av innersöm kan hjälpa till att välja rätt jeans eller byxor.