Hur väljer jag det bästa Presentinslag Organizer?

April 2

Att välja rätt presentpapper arrangören beror på vad gåva-förpackningsmaterial du har och hur du vill spara dem. Det är också viktigt att tänka på hur mycket plats som finns för detta ändamål. De bästa gåva wrap och hantverksorganiserande system kommer att rymma dina leveranser och vara bekvämt för dig att greppa rätt material när du behöver linda en gåva.

Gift wrap arrangörer kan vara liten nog att passa i en säng, i en låda, eller i ett skrivbord. Arrangörer för presentpapper kan också hänga inne garderober eller på väggar för att hålla gåva inslagning förnödenheter till hands. För större jobb, gåva och hantverk pappersorganiserande system kan kallas för.

Den vanligaste orsaken till att använda en gåva wrap arrangör är att lagra bort små bitar av presentpapper leveranser som papper, band, kort, sax, och tejp. En liten plast eller trä presentpapper arrangör kan köpas och alla delar av Gifting kan lagras i små fack inuti. Då denna arrangör kan diskret undangömt i ett skrivbord eller arkivering låda, under en säng, eller inne i ett skåp för när ett speciellt tillfälle kräver en gåva.

Ett annat bra val när man beslutar vilka presentpapper arrangören att använda är väggen eller garderoben hängande typ. Detta möjliggör praktisk förvaring av ett stort antal presentinslagning och hantverk leveranser på ett ställe. Arrangören har i allmänhet flera fack där rullar presentpapper papper, kort, och andra förpackningsmaterial kan säkert undanstoppad. Då hela arrangören hänger på krokar på en vägg eller i en garderob i hemmet eller på kontoret.

När mycket mer gåva inslagning förnödenheter måste organiseras, kan det vara bra att välja en stor gåva och hantverk arrangör. Stora organiserings rack av trä och metall kan hålla flera lagringsbehållare. Förutom att ge mer utrymme att hålla gåva wrap material, dessa organisera system är ofta bärbara, på hjul, och kan expandera för att arbeta med andra typer av organiseringscentrum.

Att välja rätt presentpapper arrangör, överväga hur många Gifting tjänster skall lagras och hur ofta nya objekt tillkommer. Allvarliga gifters köper ofta dessa material när de är på rea och sedan lagra dem för senare användning. Stora rullar med omslagspapper och tejp köpt i bulk storlekar behöver en robust plats att hålla dem säkra från blekning, damm och skador.

  • Gift wrap arrangörer kan ha en utsedd utrymme för att lagra omslagspapper.