Vad är en Workbench?

March 18

Arbetsbänk är en specialiserad tabell som är utformad för att användas i en arbetsyta att tillhandahålla ett visst område för att fungera. Det finns många olika typer av arbetsbänkar, vilka vardera är anpassade till en särskild typ av arbete. Arbetsbänkar kan köpas från företag som gör möbler och utrustning, och de kan också byggas från grunden för att passa egna behov. Många människor växer ganska fästa vid sina arbetsbänkar, justera och organisera dem till perfektion, så att de kan arbeta mer effektivt.

Termen "bänk" är lite missvisande i detta fall, eftersom många människor tänker på bänkar som ställen att sitta, snarare än arbetsplatser. Relationen mellan arbetsbänkar och konventionella bänkar är att båda är robust, tålig, och konstruerade för många års användning. I vissa fall är båda utformade som permanenta installationer, liksom.

En bra arbetsbänk har en stor plan yta som kan användas för att sprida ut arbetet, tillsammans med ett ytmaterial som är lämpligt att den typ av arbete. Trä är ett vanligt val, men skiffer och marmor kan användas i vissa fall. Arbetsbänkar också normalt har inbyggda hyllor och lådor både över och under bänken för att lagra verktyg och pågående projekt. Vissa kan också innehålla mellanslag för att hänga stora verktyg och utrymmen i en arbetsbänk är ofta konfigurerbar, så att användarna kan organisera arbetsbänken för att passa deras behov.

Träarbetare använder arbetsbänkar för att arbeta med projekt, och många människor vill hålla en arbetsbänk eller verktyg bänk i garaget eller en byggnad för olika byggnadsprojekt. Trädgårdsmästare använder också arbetsbänkar för ingjutning, hantera plantor, journalföring, och utföra andra trädgårdsuppgifter. I laboratorier, arbetsbänkar är kritiska för vetenskapsmän och forskare, som används för att lägga ut laboratorieutrustning, prover och annat material. Arbetsbänkar kan också användas av juvelerare, Patissiers, kockar, elektronik tekniker, metallarbetare, skulptörer, konstnärer och i huvudsak den som gör arbete som kräver konstruera objekt.

När du väljer eller bygga en arbetsbänk, finns det flera saker att tänka på. Den första är höjden för användaren, och huruvida eller inte användaren använder ett säte eller pall, som höjden av arbetsbänken behöver position för komfort. Storlek och typ av projekt som kommer att arbetat med vid arbetsbänken är också ett övervägande, liksom graden av konfigurering krävs. En teater scenograf, till exempel, kan behöva en grundläggande arbetsbänk med plats att lagra konstruktion verktyg, medan en juvelerare kan kräva en arbetsbänk med skåp som lätt kan delas och flyttas runt för att hålla metaller, juveler och andra förnödenheter. Andra överväganden inkluderar behovet av en strömkälla, och särskilda behov som en ventilationsfläkt för säkerhet, eller ett icke-reaktivt yta för att förhindra skador från kemikalier.

  • En skulptör kan använda en arbetsbänk för att hålla sin konst samtidigt som han arbetar på det.