Hur väljer jag det bästa Inversion stövlar?

March 11

Inversion stövlar, även känd som gravitations stövlar, kan hjälpa en ryggont lidande lindra onödig stress på ryggraden samt förbättra cirkulationen i hela kroppen. Genom att låta vikten av kroppen för att hänga ner mot marken, inversion stövlar ge en användare möjlighet att sträcka på ett sätt som inte är möjligt i upprätt stående position. Välja de bästa inversions stövlar är inte komplicerat, men det tar lite forskning och tålamod. Du kommer sannolikt att behöva prova på mer än ett par för att få bästa passform och komfort, men den största utmaningen kan vara att hitta butiker som säljer stövlarna.

De bästa inversion stövlar kommer att ha mer än tillräckligt utfyllnad runt anklarna och ovansidan av foten. Kom ihåg att alla kroppens vikt kommer att hänga från anklarna och foten, vilket innebär inversion stövlar med för lite fyllning kommer högst sannolikt orsak nog obehag för att göra stövlarna oanvändbara. De bästa inversion stövlar är fodrade med slutna celler skum, vilket är en mjuk, förlåtande material som fortfarande ger tillräckligt stöd under belastning. En bra uppsättning stövlar kommer att ha svårt plastskal runt skum för stabilitet.

Var noga med att undersöka fästmekanismen på någon boot du funderar inköp. Mekanismen gör att du kan justera tätheten av skon lätt, och det bör medge massor av justering för att få bästa passform. Spännen liknande dem som finns på pjäxor är vanliga eftersom de är lätta att använda och erbjuder tillräckligt med justerbarhet att stabilisera foten. Justerbarhet är viktigt eftersom storleken på foten ändras under dagen: din fotled, fot, och kalven blir tunnare på morgonen efter att komma ur sängen än det kommer att vara i slutet av dagen efter står eller sitter under långa perioder tid. Som blod rinner nedåt i kroppen, kan foten svälla, vilket innebär att du kommer att behöva justera inversionen stövlar därefter.

Alla inversion stövlar har krokar som du kommer hänga när inverterad. Krokarna ska fästas säkert den starkaste delen av bagageutrymmet - dvs plast eller kompositskal - och det bör placeras direkt framåt på stöveln. De bästa versionerna av inversion boot kommer att innehålla krokar som är gjorda av någon sorts metall som inte kommer att böja lätt, och kroken kommer att beläggas med en skyddande mantel för att förhindra skador på kroken själv och till baren där du kommer att vara hängande.

  • Vissa inversion stövlar har spännen som de som finns på pjäxor.
  • Som en inversion bord, är inversion stövlar avsåg att lindra ryggsmärtor.