Hur Ladda upp din Google SketchUp modell till 3D Warehouse

April 12

3D Warehouse är en enorm samling av 3D-modeller som är sökbar och, viktigast av allt, gratis för alla att använda. Om du har ett Google SketchUp-modell som du vill dela med världen, dela med bara ett fåtal personer, eller bara lagra på Googleâ € s servrar för förvaring, är 3D Warehouse där du placerar den.

Du kan bryta modellerna i 3D Warehouse i två kategorier:

 • Geo-belägen: Saker som byggnader, monument, broar och dammar finns i ett visst geografiskt område. Dessa modeller visar upp på lagret 3D-byggnader i Google Earth och 3D Warehouse är var de kommer ifrån.
 • Inte geo-belägen: Föremål som brödrostar, stadsjeepar, rullstolar, och soffor arenâ € t unik, och de donâ € t existerar i någon geografisk plats. Men modeller av nongeo belägna grejer är oerhört värdefullt för människor som gör sina egna SketchUp-modeller.

Följ dessa steg för att ladda upp din modell till Google 3D Warehouse:

 1. Öppna den modell du vill ladda upp i SketchUp och fippla runt med din syn tills du gillar vad du ser.

  När du laddar upp en modell till 3D Warehouse, skapar SketchUp automatiskt en förhandsgranskningsbild thatâ € sa ögonblicksbild av modelleringsfönster.
 2. Välj Arkiv, 3D Warehouse, Dela Model.

  En mini-webbläsarfönster öppnas, och det visar inloggningsskärmen för 3D Warehouse. Om du vill ladda upp modeller, behöver du ett Google-konto. Theyâ € re gratis; du behöver bara en giltig e-postadress för att få ett. Om du donâ € t redan har en, följ instruktionerna på skärmen för att registrera dig.

  När du skapar ditt Google-konto, se till att skriva något där systemet frågar efter ett smeknamn. Om du donâ € t, är allt du laddar upp skrivas Anonym.

 3. Ange ditt Google-konto klickar du på knappen Logga in och fyll i Upload till 3D Warehouse formuläret så fullständigt som möjligt.
 4. Klicka på knappen Överför för att lägga till din modell till 3D Warehouse.

  Om allt fungerar, ser du en sida med din modell på den, tillsammans med all information du just skrivit.