Använda Professionella knep för att skapa intressanta bilder

March 27

Vet du hur man tar bra bilder med din digitalkamera? Digitalkameror är enkla att använda, men du har fortfarande lista ut vad man ska ta bilder av (och hur). För att göra fängslande bilder med din digitalkamera, överväga dessa fotograferingstips:

 • Skjut från oväntade vinklar Prova ett skott underifrån, uppifrån, vid en udda tilt -. Gå galet med vinklarna och se vad bilderna ser bäst.
 • Rita ögat över ramen. Om du vill lägga livet till dina bilder, skriva scenen så att betraktarens öga är naturligt leds från den ena kanten av ramen till den andra, som i denna siffra.

  Använda Professionella knep för att skapa intressanta bilder

  Lägg liv till dina bilder genom att rama in scenen så att ögat är naturligt dras från ena kanten av bilden till den andra.

 • Få nära motivet. Ofta är det mest intressanta sköt den som avslöjar de små detaljerna, såsom skratt linjer i en farfar ansikte eller regndroppe på rosenblad.

  Var inte rädd för att fylla ramen med motivet.
 • Var uppmärksam på bakgrunden. Innan du tar en bild, gör en snabbanalys av bakgrunden, letar efter störande bakgrundselement såsom blomman och datorskärm i denna figur.

  Använda Professionella knep för att skapa intressanta bilder

  Låt inte en fasansfull bakgrund distrahera från motivet.