Vad är ett Garden Party?

September 1

Temat och tonen för en trädgårdsfest kan vara precis vad som helst att värdarna önskar. Vid sitt väsen, är denna händelse helt enkelt en avsiktlig insamling som sker utomhus och gör det möjligt för en utvald grupp människor att interagera. Allt som behövs för att hålla en är en lista över personer att bjuda in, en utomhus plats, till exempel en bakgård, och lite mat och dryck för att hålla igång festen.

Trädgårdsfester är en av de traditioner som började i Storbritannien och Frankrike ett antal århundraden sedan. Både den brittiska och franska versionerna har rötter i helgresor som åtnjuts av överklassen. På eftermiddagar och kvällar, skulle grunderna för godsen vara mjukt upplysta med ljus och lyktor, mat lagad och satt i långa buffébord för gästerna, och bekväma sittplatser alltid inom räckhåll.

Folk tenderade att klä upp för dessa typer av utomhusevent, som gjorde dem ganska festligt tillfälle. I vissa säsonger, användning av utomhusspel som hästskor eller krocket var en del av det roliga. Strängbanden ofta gett en graciös melodi som tjänade som ett av de sätt som den eleganta tonen i tillfälle var fastställts och underhålls.

Idag, konceptet lever vidare runt om i världen. Inte längre bara en händelse för väl att göra, är trädgårdsfest en helg stapelvara i många stadsdelar. Grannar är välkomna att komma njuta av frilufts genom att besöka en cookout, komplett med massor av grillad mat, massor av sittplatser, och oftast gott att dricka. Det är inte ovanligt för ett par enkla spel för att vara tillgängliga liksom, beroende på storleken av utrymmet. Musik är inte nödvändigtvis tillhandahållas av ett liveband längre, även om vissa människor föredrar prat och skratt av människor njuter till någon typ av musikaliska ackompanjemang.

Den moderna versionen kan vara mycket fri form, eller använd ett speciellt tillfälle eller tema som grund för händelsen. Till exempel är en födelsedag en stor anledning att kasta denna typ av parti. Stora patriotiska semester ger ofta temat, med dekorationer kretsar kring de nationella färgerna och andra symboler. Roliga tider, såsom Valentineâ € s dag eller och Påskägg jaga, kan också vara orsaken till att sätta ihop en fest.

Villaägare behöver inte en stor gård för att hålla en trädgårdsfest. I själva verket kan bor i lägenhet eller individer som äger trädgården hem lätt att använda sig av uteplatser, verandor, och andra utomhus utrymme för att hålla en fest. Så länge evenemanget äger rum utomhus, har människor att interagera, och inkluderar mat och dryck, är händelsen klar.

  • Ett påskägg jakt kan vara en del av en trädgårdsfest.
  • När lagerhålla en lätt buffé för en trädgårdsfest, se till att funktionen minst ett vegetariskt alternativ.
  • Fruktsallad kan serveras på en trädgårdsfest.
  • Cookouts är en modern version av trädgårdsfest.
  • En trädgårdsfest är helt enkelt en social händelse som äger rum ut dörrar.
  • Trädgårds parter kan erbjuda plockmat till gästerna.
  • Tända ljus kan lägga atmosfär till en trädgårdsfest.
  • Mat serveras ofta som buffé på trädgårdsfester där många gäster förväntas.