Vad är en hedersvakt?

September 28

Som en maträtt som framställts använder två rack av lamm, är Guard of Honor ett underbart sätt att presentera lamm vid middagsbordet, utan att behöva gå till en massa krångel för presentationen. Här är ett enkelt recept för att förbereda Guard of Honor som kommer att få alla att tänka att du spenderat timmar i köket förbereder en speciell måltid.

Grunden för Guard of Honor innebär att välja två rack av lamm som har liknande storlek. För att förbereda köttsektionerna, lätt gnugga olivolja i ytan på varje rack av lamm. Med hjälp av tross eller bakning sträng, placera de två rack i ett tält form, var noga med att inte använda mer av en vinkel än nödvändigt för skålen för att passa bekvämt i ugnen. Säkra kuggstängerna tillsammans med strängen. Benen i rack bör snöra in i varandra, skapar visuella symmetri, samt gör det enkelt att arbeta med interlaced lamm. Däri lägga några speciella kryddor till de sammanflätade rack av lamm som önskas. Placera Guard of Honor i en långpanna, och se till att placera rack i mitten av pannan.

Precis som med en nötkött grilla, är det möjligt att också lägga grönsaker i grytan för stekning tillsammans med hedersvakt. Skär färsk färskpotatis, lök, vitlök, morötter och andra grönsaker som familjen har i pannan, ordna dem runt Guard of Honor. Garnera med lite salt och örter i ditt val, till exempel persilja, dill, eller peppar. Placera den fyllda långpanna i ugnen och baka. För en tilltalande färg och en antydan till skarp textur till vakten of Honor, avslöja för de senaste femton minuterna av tillagningstiden. Den hedersvakt och grönsakerna kommer enkelt överföra till ett serveringsfat, använda stora köks spatlar och skedar för flytten till tallrik. Se till att inte ta bort bakning strängen förrän efter Guard of Honor vilar på serveringsfat.

För människor som inte känner sig bekväma tross rack av lamm för att skapa Guard of Honor, är det möjligt att erhålla två rack som redan är ordentligt bundna från en slaktare. Vare bunden hemma eller trussed av en professionell kött kutter, kommer slutresultatet bli ett visuellt tilltalande maträtt som också är smakrik och se till att lägga till en touch av elegans till familjen middagsbordet.

  • Olivolja, som används för att göra en hedersvakt.
  • Färsk vitlök används ibland för att göra hedersvakt.
  • Den hedersvakt maträtt ofta garnerad med persilja.