Hur väljer jag det bästa Organic Soy proteinpulver?

December 27

Organisk sojaprotein pulver kan hittas i hela världen, även om man väljer den bästa pulvret kräver lite forskning. Välja ett pulver som är sockerfritt, tillverkade av naturliga ingredienser, och certifierad ekologisk är det bästa sättet att handla för sojaprotein. Intag för mycket socker eller en produkt som är lastat med kemikalier kan vara skadligt för din hälsa.

Som en allmän regel bör ekologisk soja proteinpulver inte har några tillsatser som inte är ekologiskt. Men termen ekologisk allmänt missbrukas, och produkter som inte innehåller tillsatser kan märkas ekologiskt. Därför är det viktigt att läsa varje organisk sojaprotein pulver etiketten noga. Leta efter pulver som inte har några tillsatta färger, smaker, eller sötningsmedel.

Proteinpulver som innehåller mest sojaprotein är den typ av pulver som är bäst att köpa. Syftet med att använda ett proteinpulver är att få så mycket protein som möjligt, så hoppa pulver som har omfattande ingrediensförteckningar. Organisk sojaprotein pulver ska inte innehålla några genmodifierade ingredienser. Köp pulver som innehåller naturligt framställda protein, och ignorera pulver som kommer från genetiskt modifierade soja.

Även ekologisk soja protein pulver är bra för vissa människor, andra kan vara allergiska mot sojaprotein. Vidare kan vissa märken av sojaprotein orsaka en allergisk reaktion medan andra inte gör det. För att se till att du inte är allergisk mot någon form av sojaprotein pulver, köper små mängder som prover från välrenommerade återförsäljare. Du hittar också att köpa prover är ett perfekt sätt att välja ett proteinpulver som du gillar. Efter provtagning olika pulver, kan du avgöra vilka pulver fungerar för dig. Tänk på att smaksatta pulver tenderar att ha tillsatt socker och färger, vilket är anledningen till att det är bäst att undvika dessa typer av pulver.

Undvika sojaprotein som har kraftigt bearbetade är också en klok idé. Hydrolyserat soja, sojakoncentrat, texturerat sojaprotein, och sojaisolat är alla typer av soja som har manipulerats. Det finns en stor mängd debatt kring dessa bearbetade sojaprodukter, och många tror att bearbetat soja är inte hälsosamt. För att undvika eventuella hälsorisker, inköps soja som är fri från någon av de nämnda ingredienserna. När konsumeras som en del av en hälsosam kost, protein som verkligen är ekologiskt kan vara till nytta för din hälsa.

  • Organisk sojaprotein pulver.
  • Både soja och kött proteiner innehåller alla essentiella aminosyror som kroppen behöver.
  • Sojabönor.