Vad är Braciole?

May 29

Kockar som söker en enkel, lätt att förbereda sida skålen för deras italienska måltid kommer att glädja i braciole. I huvudsak flanken biff rullas upp och stekt, tjänstgjorde sedan i tomatsås, braciole kan serveras ensam på toppen av pasta eller tillsammans med andra sido skålen kött, såsom köttbullar eller korv. Även om det är normalt serveras som en sida skålen, kan braciole också hitta ett hem i en ny rulle eller bröd för att göra en rejäl smörgås. Detta är ett av de enklaste italienska rätter att förbereda och kan lägga ett överflöd av smak till en annars tråkig pastarätt.

Braciole kan framställas på flera olika sätt, men det enklaste sättet att göra detta läckra sida skålen innebär lite mer än tjat portioner flanken biff till ca ¼ tum (0,6 cm) tjock, binda dem till rullar, sedan pan-steka dem i deras egen saft eller en liten mängd olivolja. För att slutföra skålen, tjäna braciole i hemlagad tomatsås ensam eller med andra köttsidorna som köttbullar och / eller korv. Den braciole tillför smak till såsen själv, vilket gör den perfekt för ett tillägg till pastarätter.

Andra recept kräver några fler steg som kan lägga mer smak och zest till braciole. Efter borsta Pounded flanken biff med olivolja, försök fyllning det med en kombination av ost - parmesan är ett bra val - ströbröd, örter, vitlök och ägg. Rulla biff och knyta den, då pan-bryn tills braciole är brynt på alla sidor. Tillsätt sedan braciole till 3-5 koppar tomatsås och placera i en ugn för att baka i ca en halv timme. Detta kommer att producera anbud, flavorful braciole samt en läcker sås perfekt för pasta, smörgåsar, eller helt enkelt dunking bröd.

Kryddor för detta recept innefattar vitlök, salt, peppar, persilja, timjan, basilika, rosmarin, och oregano. Lägg kryddorna till smak, och känn dig fri att experimentera med dina egna krydda val. Skålen kallas braciole, vilket är pluralformen av braciola, eftersom vanligtvis skålen serveras med 4:56 braciole, eller beroende på antalet diners vid bordet. Istället för att betjäna den som en sida skålen till en huvudplatta, kan braciole även serveras tillsammans med en sallad som en liten lunch måltid.

  • Parmesan är en hård, lagrad ost som används i många rätter.
  • Kryddor för braciole inkluderar timjan.
  • Olivolja används ofta vid framställning braciole.