Vad är Crock-Pot Svenska Köttbullar?

June 1

Crock-Pot svenska köttbullar är en maträtt bestående av köttbullar, nudlar, och en gräddfil baserad sås som tillagas långsamt i en Crock-Pot. Många Crock-Pot Svenska köttbulle recept är varianter av den traditionella svenska måltiden. Recept kan kräva användning av kondenserad grädde soppa som bas för sås som köttbullarna kokas i. Gräddfil är typiskt till Crock-Pot ca 30 minuter innan skålen serveras. Både färska och frysta köttbullar kan användas, beroende på personlig smak och vad som finns tillgängligt.

Köttbullar är den viktigaste komponenten i detta recept. En person som gör Crock-Pot svenska köttbullar har valet att använda frysta köttbullar, råa köttbullar eller nybakade, kokta köttbullar. Medan råa köttbullar ska laga i Crock-Pot, de flesta föredrar att brunt dem först för en bättre smak och konsistens. Använda frysta köttbullar klipper förberedelsetid som krävs för skålen, men tillagningstiden har vanligtvis utsträckas till att säkerställa att köttbullarna är helt uppvärmd igenom.

Den serveras med svenska köttbullar är rik och kyndel, med en stark gräddfil smak. Ett antal recept för Crock-Pot svenska köttbullar kräver användning av kondenserad matlagning soppa, såsom grädde svamp eller grädde selleri, som en enkel bas för såsen. En liten mängd mjölk kan tillsättas till soppan, och detta är den vätska som köttbullar laga mat i. För mer smak, lök, vitlök, eller andra örter och kryddor kan tillsättas till en sås. Den gräddfil vanligtvis blandas in i Crock-Pot under de sista 30 minuterna av matlagning, och mjöl kan användas för att tjockna såsen om den är för tunn.

Svenska köttbullar framställda i en långsam spis traditionellt serveras över nudlar, men vissa variationer inkluderar betjänar dem över potatismos eller kokt ris. Den vanligaste typen av nudel serveras med denna maträtt är äggnudlar, men någon typ av pasta kan användas. Vissa recept kräver nudlarna som ska tillagas i Crock-Pot, medan andra recept kan föreslå förbereda nudlarna i en kastrull med vatten på spisen topp.

Crock-Pot svenska köttbullar kräver i allmänhet antingen sex till åtta timmars tillagningstid på låg värme, och fyra till sex timmar av matlagning på hög värme inställning. Många bas recept för denna maträtt är enkla att förbereda, vilket gör detta till ett populärt alternativ för en weeknight middag. Efter alla ingredienser är i den långsamma spis, inte skålen inte kräva några praktisk matlagning.

  • En skål med gräddfil, som används vid framställning av Crock-Pot köttbullar.
  • Crock-Pot svenska köttbullar bör kokas för 6 till 8.