Vad är en Spartan Workout?

September 30

Den spartanska workout är en typ av minimalistisk träning som hette och gjorde populär av spartan i den populära filmen 300. Denna styrketräning metod har en intensiv ab workout träning regim, en muskelbyggande träning och en mängd olika styrkeövningar. Den spartanska workout är att forma kroppen till den typ av formen ses på skådespelaren Gerard Butler och andra i filmen.

Liksom spartan i den antika världen, skådespelarna som spelade den spartanska armén av Leonidas i 300 använde minimalistiska träning för att bygga styrka och skulptera sina kroppar. Precis som de verkliga Spartans historiens inte dra nytta av moderna vikt maskiner och program, den intensiva träningen systemet av skådespelarna presenterade naturliga rörelser, kroppsvikt och tunga föremål. Slutresultatet i filmen var en mängd välmusklad huvudpersonerna med sex-pack abs och utbuktning bröst och arm muskler.

Bland de mest populära övningar i Spartan träning finns en mängd sex pack träningsmetoder. Dessa övningar inkluderar avancerade sit-ups och crunches som utgör kärnan i träningen. Crunches är klar med ena benet förhöjda rakt upp i luften för att öka svårigheten och bålstabilitet. Andra buken träning inkluderar en typ av push-up där utövaren drar bröstet tillbaka mot fötterna och glider bålen mot händerna när han skjuter sig själv tillbaka upp.

Andra regimer i den spartanska workout inkluderar hela kroppen träning som vända stora däck, vanliga armhävningar och pull-ups, box jumps och döda hissar. Den spartanska workout utformades för att få aktörerna i form i cirka 10 till 12 veckor och hade ett kvalificerat prov i slutet av loppet som en typ av rituella eller examen. Den sista dagen av motion reflekterade alla muskler arbetade under de tre månader som omfattar bröstet, armar, axlar, rygg och ben, samt mage.

Den sista dagen i den spartanska workout innehåller 300 repetitioner av en hel kropp motion, gjort utan att stanna. Denna övning innehåller 25 pull ups, 50 marklyft på 135 pounds (61,2 kg), 50 armhävningar, hoppar av 24 inches (60,9 cm), 50 golv vindrutetorkare på 135 pounds (61,2 kg), 50 box 50 ren och tryck lyfter vid 36 pounds (16.3 kg) och en avslutande totalt ytterligare 25 pull ups för att slutföra det sista Spartan träningsupplevelse.

  • Den spartanska träningspass har en ab träning regim.
  • Den spartanska workout innehåller många magövningar.
  • Den grafiska romanen 300 baserades på agerande Leonidas.
  • Standard armhävningar är en del av den spartanska träningspass.