Vilka är de olika typerna av sovrum Arrangörer?

January 10

Sovrum arrangörerna är utformade för att maximera användbart utrymme i ett sovrum med bekvämlighet och estetik i åtanke. Vissa sovrum arrangörerna är byggda speciellt för användning i garderoben utrymmen, medan andra är mer multifunktionella och kan användas i olika utrymmen. Använda utrymmet under sängen är en av de primära målen för många arrangörer, medan andra fokuserar på utrymmet bakom dörrar, i garderober, i ett badrum, eller till och med vid foten av sängen. Vissa arrangörer är objektspecifika; skoförvaring, till exempel, används ofta i garderoben mellanslag för att hålla skorna från golvet och att stapla olika par skor.

Utrymmet under sängen går ofta till spillo, så många sovrum arrangörerna är utformade för att utnyttja detta sällan använt område i rummet. Plast baljor kan användas för att lagra kläder för olika årstider, och de kan stuvas under sängen lätt och dras ut vid behov. Vissa typer av baljor är inte gjorda av plast, men i stället för trä eller spånskiva. De kan monteras på hjul för att göra processen för att dra ut de baljor och skjuta in dem i mycket lättare. Det bidrar till att välja sovrum arrangörerna för under sängen som har ett lock eller täck för att förhindra buggar från krypa in i kläder och damm från att bygga upp inuti badkaret.

Closet sovrum arrangörer kan innefatta hängande skoförvaring, golv skoförvaring, skenor som kan installeras på olika positioner inom garderoben för att rymma mer hängande kläder, multi-plagg kläder galgar, och så vidare. Hängande skoförvaring funktion krokar som kan hänga på räcket i en garderob, och sträcker sig ner mot golvet. Användaren kan placera par skor i de enskilda bås arrangören, som vanligtvis är tillverkad av canvas, nylon, eller till och med plast.

Dörr arrangörerna är användbara för att hänga kläder bakom en garderobsdörren eller sovrumsdörren. Dessa arrangörer kommer haka över toppen av dörren i många fall, och flera krokar eller slots kommer att hänga nedåt på ena sidan av dörren. Kläder kan hängas från krokarna, vilket andra objekt som vanligtvis används i sovrummet, till exempel hårtork. Handduks rack kan också vara monterad på baksidan av dörrarna för att maximera utrymme, särskilt i badrum kopplade till sovrummet. Plast badkar i badrummet kan också hjälpa till att organisera smink, tvål, hårvårdsprodukter och tillbehör, och så vidare.

  • I badrummet, handdukshängare är en viktig del av badrummet organisation.