Vad är betydelsen av ryska organiserade brottsligheten Tatueringar?

October 28

Ryska organiserad brottslighet tatueringar har stor betydelse; var och en betyder var i organisationen en person står och vad han har gjort eller kommer att göra i sin brottsliga karriär. Det finns också tatueringar för längd fängslande, brott som begåtts, karaktären hos den personen och hans status i den ryska maffian. Om en person har något av dessa tatueringar på sin kropp utan att tjäna det, anses det en straffbar handling enligt ryska maffian koden.

Den vanligaste ryska organiserade brottsligheten tatuering indikerar en individ har varit i fängelse är en kyrka eller katedral. Tatueringen är typiskt på ryggen eller axeln, och antalet torn representerar hur många år personen bringade i fängelse eller hur många gånger han har skickats till fängelset. Domkyrkan tatuering sätts typiskt till över en persons karriär och är en vanlig fängelse tatuering; torn skall läggas till efter varje år eller omedelbart före release.

En tatuering av två klockor är en annan vanlig fängelse tatuering. Två ringer klockorna visar att individen kommer att tjäna ett livstidsstraff i fängelse. Klockorna kan läggas till ryska organiserade brottsligheten tatueringar föreställande en katedral eller placeras på båda axlarna.

Dessa tatueringar betyder också de typer av brott som en person har begått. En pirat tatuering, till exempel, indikerar att individen har begått väpnade rån. En skalbagge på en eller båda händerna, vanligtvis på toppen, representerar en tjuv. En tiger tatuering, ofta placerade på armar, nacke eller rygg innebär att maffian medlem har skadat eller dödat en polis, fångvaktare, eller annan medlem av brottsbekämpning.

Hit män och rättsliga myndigheter har ofta en tatuering av en tjur på bröstet eller underarm, vilket indikerar att de döda för sin chef. Medlemmar av den ryska maffian som har visat att de inte vill bekänna till ett brott eller implicerade andra medlemmar i ett brott har normalt en tatuering av en runa. Placering av runan varierar, även om det brukar åtföljas med ett hakkors indikerar förakt för rysk brottsbekämpning. I detta sammanhang innebär svastikan inte på ett samarbete med en nazistisk organisation eller några antisemitiska stämningar.

Andra vanliga ryska organiserade brotts tatueringar inkluderar ett krucifix som visar att bäraren stödjer brottslig verksamhet. En spindelnät betyder att personen är antingen går igenom eller återhämtar sig från ett drogberoende. Tatueringar kan också betyda var i den ryska organiserade brottsligheten hierarki en person passar in.

Stars tatuerade på knäna betyder vanligtvis individen är kapten i maffian och kommer inte lämna någon. Stjärnor på axlarna, dock betecknar fångvaktare som faktiskt medlemmar av den ryska maffian själva. Vissa stjärnor på axeln kan också betyda att bäraren är extremt traditionella. Dessa tatueringar är en stor del av organisationen. Icke-medlemmar eller medlemmar som själva falskt tatuerade med dessa symboler är ofta dödas.

  • Ryska organiserad brottslighet tatueringar betyder ofta de typer av brott som en person har begått.
  • En tatuering av två klockor är en vanlig fängelse tatuering.
  • En tatuering maskin.