Skapa en Twitter kontaktlista för din marknadsföringskampanj

August 31

När du har skapat ditt Twitter-konto, får du olika alternativ för att hjälpa dig att bygga ditt Twitter kontaktlista. I marknadsföringssyfte, kan du låta Twitter bygga din lista med din nuvarande e-postkontakter. Om du behöver för att bygga en lista snabbt, är detta ett bra sätt att göra det, speciellt om du redan har en e-postlista med kunder och potentiella kunder.

Twitter ger dig möjlighet att använda din Gmail, Yahoo !, Linkedin eller AOL e-postkonto för att söka din databas med e-postkontakter för personer som redan använder Twitter. Du har förmågan att hitta dina vänner! Och Twitter inte delar ditt användarnamn och lösenord med någon annan än dig. Det är extremt säker.

När du klickar på Skapa mitt konto knapp (och korrekt ange CAPTCHA) på Twitter registreringssidan, så här:

 1. På sidan Intressen som visas klickar olika ämnen som kan intressera dig.

  Twitter öppnar en ny sida som gör att du kan hitta olika källor som intresserar dig. Om du klickar på en viss del (som Business), får du olika användare att följa. Du kan välja att följa de personer som visas eller gå vidare genom att klicka på den blå knappen som heter Nästa steg: Friends.
 2. Klicka på Nästa steg: Friends knappen.

  Skapa en Twitter kontaktlista för din marknadsföringskampanj

  Twitter söker din e-postadress bok och Linkedin-konto för att visa vilka kontakter har Twitter-konton (om någon av dem gör), så du kan bekvämt följa dem. Du kan se vad resultatsidan ser ut efter Twitter görs söker din e-postadress bok.

  Välj ett e-postplattform du har ett konto med (Twitter stöder Gmail, Yahoo !, Linkedin och AOL), och skriv in din e-postadress och lösenord.

  Twitter kommer att visa de olika användarna i din adressbok som antingen redan använder Twitter eller kunde begäras för att ansluta sig till platsen.

 3. Om du hittar någon som du tycker borde använda Twitter, klicka på Skicka Request knappen.
 4. Klicka på följ-knappen (grön plusknappen) för att börja följa kontakter som redan använder Twitter.

  Skapa en Twitter kontaktlista för din marknadsföringskampanj

  När du har följt dina kontakter du har tre val. Du kan antingen klicka på den blå knappen Slutför längst ned på sidan, använd sökrutan för att söka folk med namn, eller gå tillbaka till sidan Intressen att söka efter fler användare.

 5. Klicka på den blå knappen Slutför

Om du får ett direktmeddelande eller en tweet från någon som säger att han eller hon är från Twitter och frågar efter ditt lösenord, rapporterar att användaren eftersom Twitter frågar aldrig efter den informationen. (De har redan det, så de behöver inte be.)

Du kan vara orolig för att någon kan stjäla din e-postadress eller personnummer från Twitter. Om så, skapa ett nytt e-postadress bara för Twitter. Använd Gmail, Yahoo !, Linkedin, eller AOL för att skapa en ny adress. Kom bara ihåg att övervaka det regelbundet eftersom alla anmälningar om kontoaktivitet - inklusive människor som börjar efter dig - skickas till den e-postadress.