Vad är Cake Mix Coffee Cake?

August 31

Kakmix kaffe kaka är en blandning av ingredienser som mjöl, socker och kanel, som används för att göra en söt frukost behandla. Vanligt förekommande på butikshyllorna, tar lite tid att förbereda färdigförpackade kakmix. Endast ett fåtal andra ingredienser, såsom smör och mjölk, typiskt krävs för att göra en färdigköpta kakmix kaffe kaka. Den kaffe kaka ofta haft med en morgon eller mitt på dagen kopp kaffe. En söt och smulig konsistens är det som ger kaffe kaka sin distinkta smak.

Även kaffe kaka kan hemlagad från grunden, många väljer en kakmix kaffe kaka för bekvämlighet. Eftersom aromer, såsom kanel, mald muskot och pekannötter, kan vara i mixen, allt som behövs för att baka kakan är generellt mjölk och ägg. Store köpte kakmix kaffe kaka kan också komma paketerad med en disponibel bakplåt.

Medan de flesta kakor är skiktade och frostat, kaffe kaka traditionellt inte har isbildning. Istället är de flesta kaffe kakor toppad med en smulig söt blandning kallas streusel. En kakmix kaffe kaka kan göras med en guld- gul kaka eller choklad. Vissa kaffe kakmix inkluderar en burk fruktfyllning som skall blandas in i blandningen före bakning.

Ursprunget till kaffe kaka är inte klart, även om de flesta tror att det är en amerikansk recept. Det serveras ofta på kaféer och frukost matställen, med kaffe, te eller varm kakao. Vissa föredrar kaffe kaka med en varm dryck för en lätt brunch, eller för en eftermiddagsfika.

Annat än vitt mjöl och brunt socker, kakmix kaffe kaka ingår ofta mältat vetemjöl och bakpulver. Dessutom, finns det variationer i den traditionellt kaffe kakmix. Till exempel är gräddfil kaffe kakmix ett fuktigare variation. Maple mutter kaffe kaka mix är en annan sort som kan göras med valnöt eller pekannötter. Dessutom kommer lönn arom sättas till kakmix.

Vissa människor föredrar att lägga en hemmagjord glasyr till en kakmix kaffe kaka. Detta kan lätt göras med enkla ingredienser, såsom mjölk, pulveriserad eller konditori "socker, och smör. De glasyr ingredienser kan värmas i en mikrovågsugn och drizzled över kaffe kaka medan fortfarande varm.

Ett kaffe kakmix typiskt upprättad i en stor bunke, antingen av plast eller metall. De flesta kaffe kakor bakas i en rund, rektangulär eller Bundt tårta pan. Kakan kommer att bakas i ugnen för under en timme, beroende på inställningen ugnstemperaturen.

  • En skål med gräddfil kan användas för att göra en fuktig kakmix kaffe kaka.
  • En kakmix för kaffe kakan kommer vanligen att innehålla alla nödvändiga torra ingredienser, såsom mjöl och bakpulver.
  • Kaffe kaka kan serveras tillsammans med en kopp kaffe.
  • Kaffe kaka är typiskt söt och smulig.