Vad är hörapparater glasögon?

October 30

Hörsel glasögon bistånds glasögon som har en hörapparat integrerad i deras struktur. Först utformade på 1950-talet, arbetade denna revolutionerande uppfinning väl med de mer skrymmande glasögon från den tiden. De blev mindre populärt med utvecklingen av glasögon till mer lätta och tråd ramar. Dessa dagar, dock med modern teknik möjliggör extremt lätta och känsliga mikrofoner och hörapparater, hörapparat glasögon gör comeback.

Hörselnedsättning är vanligt, speciellt i den äldre befolkningen. Upp till en tredjedel av amerikanerna mellan 65 och 75 år gamla lider av hörselnedsättning till en viss grad, och denna statistik går upp till nästan hälften hos personer över 75 år gammal. Människor, särskilt ungdomar, är ofta ovilliga att använda hörapparater, som de känner att det finns ett tabubelagt hörselnedsättning. Hörapparat glasögon är perfekt i denna situation, eftersom de finns med receptbelagda eller receptfria linser.

Moderna hörapparater får mindre och effektivare eftersom tekniken utvecklas, vilket gör fastsättning till små, även formgivare, glasögon. Hörapparater glasögon inte längre kommer i en skrymmande och stadgad stil; finns det nu ett stort utbud att välja från. De typer av hörapparater kan också väljas enligt önskemål och behov, och inkluderar benledning och luftledning alternativ.

Fördelarna med att använda glasögon hörapparat är många. Två värdefulla föremål som behöver en säker lagringsplats kommer nu som en. Att sätta hörapparater i och glasögon på blir en handling, och morgonrutin är betydligt kortare. De hörapparater är nästan osynliga för människor som inte letar efter dem, öka förtroendet hos dem som bär dem.

Den största nackdelen med att använda glasögon hörapparat är att de inte kan separeras. Om du vill se väl bara eller hör väl bara, det är inte ett alternativ. Priset är också en faktor, eftersom de är en specialiserad produkt och tenderar att vara dyra. De är inte heller fritt tillgängliga i hela världen. Med världen att bli en global gemenskap via Internet, men detta hinder kan övervinnas.

Mikro teknik har tillåtit framställningen av mindre hörapparater som kan placeras i hörselgången. Detta betyder att de inte är lika synlig som sina äldre motsvarigheter. Behovet av att gömma hörapparater i glas hörapparaten är att minska, men för de som behöver både och vill ha saker enkla, hörsel glasögon stöd är ett alternativ värt att undersöka.