Hur jag reparera Läderklädsel?

July 31

Läderklädsel används för att göra allt från läder soffor till sätena för en bil. Det kan vara nödvändigt att reparera läderklädsel från tid till annan på grund av normalt slitage. Om du har lädersäten i bilen, är du skyldig att scuff dem bara genom att få in och ut ur bilen på en daglig basis. Det kan vara viktigt att ta itu med små revor, brännskador, och märken när de initialt uppstår. Reparera ett hål när det är litet kan hålla den från att växa större.

Nål och tråd brukar är stora objekt att använda när fastställande små tårar i denna dyra material. Det bästa sättet att reparera läderklädsel typiskt är att ta bort det. Om du inte kan ta bort objektet från ramen, kan du sy tår tillsammans med små stygn. Kontrollera att tråden är så nära samma nyans som lädret du sy, och att du använder snäva stygn som inte kommer att vara synlig för blotta ögat.

När du syr läder, kom ihåg att detta material är otroligt tjock. Reparera läderklädsel kommer att ta mer än en tunn nål och lite tråd. Om möjligt, ta bort skinn från sätet så att den kan sys med hjälp av en industriell styrka eller tunga symaskin. Pushing en nål genom läder för hand är svårt. Om detta är det enda alternativet, en tjock nål och kraftig tråd kommer att behövas, liksom en tjock finger täcker som en fingerborg.

Läderklädsel reparationssatser finns tillgängliga är också tillgängliga. Vissa satser görs för specifika bilmodeller, och en del är inriktade på specifika färger eller nyanser av läderprodukter. Dessa paket har typiskt material för att hjälpa användarna fixa allt från brännskador och repor till tårar och små hål.

En billig metod när man ser att reparera läderklädsel i en bil är att använda en läderpatch. Plåstret är sytt på området för att hålla hålet eller riva från att öka eller stretching. Var noga med att leta efter patchar som är så nära den ursprungliga sätet färg som möjligt.

Skav och repor kan repareras med en hårtork. Området behöver oftast mass medan värmen från hårtork riktas mot markeringarna. Detta ofta kommer helt radera sådana skinn ärr eller kommer åtminstone ljusare varumärkena så att de är mindre märkbar. Läder Protectant är oftast en viktig punkt när du reparerar läderklädsel; det kan läggas till regionen då de skav har behandlats. Filler färger kan också dölja envisa skavmärken.

  • Vissa läderskador kan sys upp, men det kräver ofta tunga utrustning på grund av materialets tjocklek.
  • Kraftiga symaskiner krävs ofta för att sy ihop läderklädsel.
  • Plåster kan användas för att reparera läderklädsel.