Vad är en Shred Workout?

July 29

En strimla träning är en typ av träning regim som brukar ställa upp med en inbyggd tidslinje för att bränna fett och gå ner i vikt. Det finns många strimla pass tillgängliga via populära medier, såsom Jillian Michaels strimla träningspass, som har en 30 dagars program.

Eftersom strimla träning är utformade för att hjälpa en att förlora fett, bör ett uns träning har en tung betoning på konditionsträning. Konditionsträning, eller "cardio", är någon övning där man ökar deras puls under en längre tid. Kroppen kräver cirka femton minuter av en konstant förhöjd puls under träning innan det börjar att använda lagrade fettceller för energi, vilket är tekniskt vad "fettförbränning" är. En trettio minuters kardiovaskulär träning är allt som behövs för en att bränna en hälsosam mängd kalorier och fett för viktminskning. Köra utanför eller på ett löpband, jogga, avstånd promenader, simning, cykling, eller användningen av vissa träningsutrustning såsom en elliptisk maskin är alla exempel på olika sätt att uppnå en god kardiovaskulär träning.

Strimla träning dock inte enbart baseras på konditionsträning. Cardio är ofta bara används en uppvärmning eller ett sätt att avsluta ett träningspass. Styrketräning är också med i strimla träning. I strimla träning, är hastigheten och intensiteten av ett träningspass gynnas framför styrka. Styrka är direkt proportionell mot storleken, och som man bygger styrka och muskel man är skyldig att bygga fett också, vilket innebär att någon ser att strimla kroppsfett får inte använda styrketräning som ett sätt att bygga styrka, utan snarare som ett sätt att hålla pulsen höjs för att bränna fett. Använda vikter för att förbättra uthålligheten och uthållighet är ett sätt att kontinuerligt bränna fett utan att sätta på för mycket vikt.

Cirkelträning och strimla träning har mycket gemensamt. Circuit utbildning regimer är i grunden utöva rutiner som huvudnummer styrketräning övningar i kombination med cardio pass. Den styrketräning aspekten av cirkelträning rutin har frekventa uppsättningar hissar med många upprepningar, och lämna minimal tid för vila mellan seten. Cirkelträning hjälper en att bygga uthållighet och uthållighet, vilket är en viktig aspekt av varje strimla träningspass.

Strimla träning bör inte enbart förlita sig på motion. Varje träningsprogram som har fettförbränning och viktminskning som mål bör användas i kombination med en hälsosam kost. Man bör hitta en lämplig mängd kalorier per dag från protein, kolhydrater och socker, och undvika allt ovidkommande när man försöker gå ner i vikt. Konsumtionen av för många kalorier, speciellt från fett och socker, kommer att äventyra den mängd framgång uppnås med ett uns träningspass.

  • Varje strimla träning med en viktminskning mål bör kombineras med en hälsosam diet.
  • Strimla träning använder vanligtvis någon styrketräning för toning och att bränna fett.
  • Köra på ett löpband är ett bra sätt att uppnå en kardiovaskulär träning.
  • Jogging kan vara en del av ett uns träningspass.
  • Simning är ofta en del av ett uns träningspass.