Vilka är de olika typerna av Tape inspelningsutrustning?

August 6

Bandinspelning utrustningen är utformad för att spela in ljud och videobilder. För inspelning tal eller musik, kassettbandspelare och mikro kassettbandspelare kan användas. Denna typ av utrustning är inte bara för hemmabruk, så många federala och statliga myndigheter använder ofta övervakningsutrustning, till exempel telefoninspelningsenheter. Dessutom finns tillbehör såsom kassettband och mikro kassettband som används för mindre inspelare. Många konsumenter som tycker om att skapa hemmavideo, har använt färd kallas videokameror sedan 1970-talet.

De flesta ljud bandspelare kommer att kräva ett kassettband som mäter 0,08 inches (0,2 cm). Den hastighet som en band rekord på är typiskt under två inches (5,1 cm) per sekund. På grund av en dålig förhållande mellan signal-brus, kommer ljud kassettband färd inte kan filtrera bort brus från de flesta inspelningar. När den först infördes som en praktisk typ av utrustning, de flesta människor var nöjda med att kunna spela in ljud med hjälp av kassettband. Som ny teknik introducerades verkade bandinspelningsutrustning vackla i jämförelse med moderna uppfinningar som digitala diktafoner som inte kräver band, och mini skivinspelare som använder små skivor för att spela in på.

Vissa människor föredrar att använda mikro kassettbandspelare som en typ av portabel och lätt bandinspelningsutrustning. Mikro kassettbandspelare kräver en mindre version av ett kassettband, känd som ett micro kassettband. Många av dessa enheter är röstaktiverad och mycket bekvämt för att ta med till klass eller affärsmöten.

Videobandspelare (VCR) var mycket populära under slutet av 1970 och under hela 1980-talet. Hemma VCR kräver ett videohemmasystem (VHS) band för att spela in ljud och video på. Denna maskin var populär för inspelning av video och ljud genom att ansluta den direkt till ett hem tv med kablar. Fast en gång anses vara ett mycket praktiskt sätt att spela in TV-program och titta VHS filmer, har videobandspelaren blivit föråldrade till förmån för nyare teknik, såsom digital versatile disc (DVD) brännare och Blu-Ray Disc inspelare.

Även om de flesta moderna videokameror använder digital teknik för att spela in videobilder, är videokameror fortfarande tillverkas som bandinspelningsutrustning. En videokamera som kräver användning av ett VHS-band är känd som en VHS videokamera. Den här enheten kan spela in egna filmer och video med hjälp av en vanlig VHS-band. Alla videokameror har möjlighet att spela in ljud samt videobilder.

  • Kassettbandspelare har använts för att spela in tal och musik.
  • Folk får använda mikro kassettbandspelare som en typ av portabel och lätt bandinspelningsutrustning.
  • Människor har använt färd kallas videokameror sedan 1970-talet.
  • Videobandspelare, som var populärt i slutet av 1970 och under hela 1980-talet, krävs ett VHS-band för att spela in ljud och video.
  • Fram och tillbaka vyer av kassetter för en MiniDV-videokamera.