Mammas Meat Loaf

July 31

Jag är inte helt säker på hur denna maträtt kom till eller varför det har pågått under så lång tid som det har, det är lite av en bisarr combo och när man tänker på det, det är verkligen inte så aptitlig. Kött limpa har varit en gåta för en lång tid. Olika människor sätta olika saker i köttfärslimpa och varje gång det kallas köttfärslimpa. Jag förstår inte riktigt, men på något sätt, har allas mamma hennes egna recept köttfärslimpa och alla har haft köttfärslimpa minst en gång. Vissa kött limpor är unbelievingly läckra och vissa är förskräckligt otäcka. Om du letar efter en knockout köttfärslimpa recept, prova följande. Du kommer inte bli besviken!

Här är de ingredienser som du behöver:

  • 2 pounds av köttfärs
  • 1 kilo hackat fläskkött eller korv
  • Torra brödsmulor
  • Konserverad mjölk
  • 1 lök
  • Ett ägg
  • 1 tsk salt
  • 1-1 / 2 tsk av fjäderfä krydda / salvia

Det första du bör göra när du gör din köttfärslimpa är att mjuka upp ströbröd i konserverad mjölk. Det finns inte en specifik mängd ströbröd som du behöver-det är där kulinariska intuition frågor. Dina ströbröd bör inte vara mer än mängden kött du har. Allt du behöver göra nu är att kombinera resten av ingredienserna. Detta är den roliga delen! Det är typ av äckligt, men märkligt tillfredsställande. Sätt allt kött och lök och ägg och salt och fjäderfä krydda i en stor skål och-förmodligen handskar-blanda ihop allt. Du kan använda en mixer eller en sked, men med hjälp av dina händer definitivt ger dig den udda känsla av tillfredsställelse! När alla ingredienser blandas samman för att bilda en kött, i en mening, tillsätt uppmjukade smulor. Blanda blandningen ytterligare en gång.

När smulorna är väsentligen blandas in i resten av köttet, packa köttblandningen i bröd pan. Se till att köttet är jämnt fördelad. När köttet är packat in i limpa pan, täcka toppen tjockt med ketchup. Grädda brödet i 350 grader i 1 1/2 timme. När brödet är klart, skiva den och servera den med lite grönsaker och kanske några tatertots. Du har nu gjort den bästa veckodag middag i ditt recept box! Njut!