Vad är Corporate Branding byråer?

November 23

Corporate branding byråer är företag som hjälper andra företag att skapa och anta ett nytt varumärke och position som varumärke på målgrupp sinne. Det börjar med forskning, med corporate branding byråer analysera verksamheten för att ta reda på vilken typ av varumärke skulle fungera bäst och hur man positionerar det. Myndigheten skapar sedan fraser, sk taglines, som kommer att hjälpa målgruppen minns verksamheten. Under utvecklingsstadiet, kommer varumärkesbyrå använda grafiska designers för att skapa en anpassad logotyp för verksamheten. Myndigheten kommer också att marknadsföra varumärket att säkerställa att konsumenterna höra om det.

När företag anställer corporate branding byråer, är en av de första saker de gör forskar på företag som skyltas. Detta innebär normalt att förstå ett företags målmarknad - oavsett om vanliga konsumenter, andra företag, etc. - och sedan förstå vad marknadsföring fungerar bäst för målet. Myndigheten kommer också att se till att varumärket inte redan används och att liknande logotyper finns inte. Forskningen kommer att hjälpa det nya varumärket ska lyckas, eftersom forskningen är det som gör varumärket att vara anpassade till verksamhetens marknaden.

Efter förstå marknaden, kommer corporate branding byråer börja utveckla fraser för att hjälpa verksamhetens varumärke. Medan målmarknaden ofta minns huvud logotyp för ett företag, taglines fungera som en extra påminnelse. Vissa företag är kända bara av deras tagline, och tagline kan vara nyckeln till att vinna över kunder. Byråer kommer ofta att skapa några taglines för ett företag, även om de flesta företag bara en kommer att använda i taget.

Grafiska formgivare kallas in för att skapa företagets nya logotyp eller att uppdatera sin gamla. Logotypen kommer att skapas för att passa verksamhetens behov och dess marknad. Till exempel, om affärsmål excentriska konsumenter, sedan en vild och färgglad logotyp kan vara lämpligt; om konservativa företag är riktade, då är mer sannolikt en auktoritativ och återhållsam logotyp. Myndigheten kommer också att hjälpa näringslivet plats logotypen på platser - till exempel personal skjortor eller visitkort - som kommer att ge den högsta exponeringen.

När logotypen och taglines är klar, kommer corporate branding byråer sedan skapa en marknadsföringsstrategi för varumärket. Beroende på verksamheten, kan marknadsföringen visas i tryck, på nätet, på radion eller på valfritt antal andra platser. Detta hjälper till att säkra det nya varumärket genom att se till målgruppen hör om det, vilket kan generera försäljning från den nya branding.