Organisera en Corporate Fundraiser

February 1

I grund och botten tycker om att hjälpa andra människor, speciellt när de ser ett tydligt behov. Folk är villiga att hjälpa till, men de vill vara säkra på att deras surt förvärvade pengar går till en god sak. Det finns så många olika anledningar till att samla in pengar och det finns så många olika typer av insamlingar som det finns skäl. Oavsett orsaken är för din fundraiser, måste du vara organiserad och organiseras kräver en plan.

När du arbetar på ett företags fundraiser kan det finnas centrala riktlinjer som måste följas. Du vill få alla fakta innan du börjar, så kolla med ditt företags juridiska, marknadsföring och personalavdelningar för att ta reda på vilka riktlinjer det kan finnas.

Här är några idéer för att planera din nästa företags fundraiser.

  • Fastställa orsaken. Innan du kan göra vad du behöver för att avgöra vad orsaken du organiserar insamlingen för, om det är för bröstcancer, analfabetism, eller den globala uppvärmningen. (Listan över möjliga orsaker går om och om). Sedan begränsa orsaken ner till en viss del. Är det för ett speciellt program på de lokala barnsjukhuset eller en lokal grundskola? Detta kommer att hjälpa till att avgöra hur mycket pengar som skulle göra händelsen en framgång.
  • Bestäm datum. Figur på ungefär sex månader av planering tid, som ett minimum, för ditt evenemang. Vanligtvis åtta till nio månader är en bra tidsram på ett tillfredsställande sätt förbereda sig för en fundraiser. Denna tidsram är från befruktningsögonblicket till slutförandet av händelsen. Medan bestämma det datum du kommer att vilja vara medvetna om något som kan vara en konflikt händelse såsom en lokal eller nationell händelse, eller en semester som också kan störa dina planer. Du kommer också vill schemalägga händelsen beroende på tid på året eller ens ett viktigt datum; till exempel om din fundraiser hade att göra med den globala uppvärmningen, tänk på att ställa in datum runt Earth Day.
  • Definiera ett mål. Bestäm vad syftet med insamlingen är och vad de mål eller önskade resultatet av insamlingen kommer att bli. I grund och botten, hur mycket pengar behöver du för att höja att känna sig som den fundraiser var en framgång? Tänk på vem som ska vara mottagare av de insamlade medlen.
  • Besluta om ett tema. Har flera olika idéer i åtanke om vad temat skulle vara. Du vill ha något som kommer att locka din målgrupp. Temat kommer att hjälpa dig att bestämma om vilken typ av fundraiser du vill göra. Vill du att det ska vara en hög profil ett eller något lite enklare som att hålla en baka försäljning?
  • Anslutningar. Knyta kontakter med den lokala eller nationella organisationen. Vanligtvis de nationella organisationerna har några insamlingar idéer som har visat sig framgångsrika över tiden. Ett annat plus att göra anslutningar med den lokala och nationella organisationen är att den ger mer medvetenhet till ditt orsakar.
  • Frivilliga. Du kommer att behöva hjälp och en kommitté går vägen vid arbete på en fundraiser. Få uttrycka ute om att du arbetar på en fundraiser och att du behöver volontärer. Tilldela sedan olika uppgifter till olika personer inom ert utskott. Om du får tillräckligt många frivilliga sedan skapa underkommittéer. Träffa de olika utskotten i hela planeringen för att övervaka hur fundraiser skrider.
  • Läge. Välj en plats som kommer att vara perfekt för din händelse. Kom bara ihåg att välja en som kommer att vara perfekt för just din fundraiser. Efter identifiering av platsen; kolla med din lokala brottsbekämpande organ för att se om det finns några rutiner som måste följas. (Detta är särskilt viktigt om platsen är utomhus eller i ett offentligt rum.)
  • Annonsera. Vare sig det är inbjudningar eller affischer, låta allmänheten veta om fundraiser. Ju mer involverade insamlingen är desto mer tid du behöver för att låta allmänheten vet om händelsen. Låt de lokala nyheterna vet om fundraiser; De kan vara bra för publicitet.

Följ bara riktlinjerna och du är säker på att hitta dagen för fundraiser en framgång.