Hur väljer jag det bästa Tae Bo Video?

August 20

Som Tae Bo linjen har vuxit genom åren till att omfatta olika serier, välja rätt Tae Bo video vanligen kräver en noggrann genomgång av de olika alternativ som finns. Tae Bo avser en at-home linje fitness DVD som tar element från hög energi boxning, kampsport, och taekwondo att förse användare med ett träningspass beskrivs som roliga och hög energi. Även varje användarupplevelser lovar att vara annorlunda, att få den bästa Tae Bo DVD kommer att komma ner till att förstå dina motions- och träningsmål och lära fördelarna med olika serier som erbjuds.

Den Tae Bo serien innehåller signatur flyttar, inklusive sparkar, slag och koreografe rutiner som kan vara svåra att bemästra utan att ta lite tid att lära sig grunderna. För att komma igång, välj en serie som innehåller en instruktionsvideo, som ofta ingår i Tae Bo videopaket. Till exempel, i Tae Bo T3-Total Transformation Training bunt set, en instruktions träningspass kan slutföras först att snabbt få nybörjare sparkar i stil.

Välja den bästa Tae Bo video innebär i allmänhet att förstå vilka förändringar du vill göra i din kropp. Om du vill bränna fett och kalorier, leta efter DVD-skivor som höjer intensiteten. Detta kan bidra till att uppmuntra muskel förvirring så musklerna arbeta hårdare och bränna fler kalorier. En Tae Bo at-home-serien som kan vara användbara för att nå ett sådant mål är Tae Bo AMPED träningspass serien. De kraftfulla träning är uppbyggda kring högintensiva cardio och kan vara användbara för att öka kaloriförbrukning att öka viktminskning och forma resultat.

Vissa Tae Bo videor är utformade för att skulptera och forma enskilda muskelgrupper och är oftast bäst lämpade för dem som vill krympa. Till exempel, individuella ab titlar finns tillgängliga som hävdar att hjälpa användaren att minska midsection och bygga en starkare kärna. Om ditt mål är att företaget upp höfter, bullar och lår, men du bör nog kunna hitta en Tae Bo video som koncentrerar sig på underkroppen.

Om motion saknar sort eller roligt, kan det vara svårt att möta dagliga fysiska träningsmål. För att uppmuntra daglig träning, leta efter en Tae Bo video serie som innehåller en mängd olika. En box med flera olika titlar, till exempel, gör att du kan växla upp din träning rutin så ofta du önskar. Program med kortare DVD-skivor kan också vara funktionella, så att du kan träna även när du bara har ett par minuter till godo. Vissa fitness videoklipp i Tae Bo linjen inkluderar även träningspass utrustning som kan lägga till ytterligare intensitet och variation till rutinerna. Tae Bo AMPED är en sådan serie och inkluderar en 3-pund skulptera bar som kan ha möjlighet att öka motståndet och toning fördelar.

På grund av den ansträngande karaktären hos vissa Tae Bo övningar filmer, de är inte alla lämpliga för nybörjare. Om du är ur form eller har en betydande vikt att släppa, bör du nog börja med en mindre intensiv, skonsamma träning regim. Oavsett din nuvarande nivå av fysisk kondition, men det kan också vara en god idé att kontrollera med din läkare att du har ovan genomsnittliga nivåer av uthållighet och styrka normalt krävs för att slutföra Tae Bo video träning.

  • Tae Bo videor på DVD tillåta människor att träna i bekvämligheten av sitt eget hem.
  • Inte alla Tae Bo motion videor är lämplig för nybörjare.