Vad är Manifestation Meditation?

August 21

Utövare av manifestation meditation tror att universum samtidigt skapar och skapas av energi. Genom starkt fokuserad, avsiktlig meditation, de kan sätta i att vara de saker som de flesta vill ha i sina liv. Manifesterar önskningar genom meditation kräver förmåga att driva en önskan till verklighet med hjälp av oneâ € s egna laddade energier. De i fältet påpeka att det är mindre en fråga om att manipulera universum till individuella behov och önskemål och mer om att följa oneâ € s energi mot rätt typ av möjligheter som har funnits där hela tiden, men kan ha gått okända.

Som med andra typer av meditation, drar manifestation meditation utövaren inåt ur beta sinnestillstånd som tenderar till jordiska distraktioner. Det är bara i ett tillstånd av djup, inre fokus som manifesterar mål eller förhoppningar kan uppstå. Det första steget är att skriva ner vad det är som är önskvärt och hitta tid för daglig meditativ praxis.

Daglig meditation kan ta en hel del tid. Med regelbunden träning, är 10 minuter räcker för att få sinnet till ett tillstånd av laserliknande fokus. Blodtrycket sjunker, hjärtfrekvens saktar och djup medvetenhet fyller practitionerâ € s sinne.

För manifestation meditation att vara effektiv, itâ € s viktigt att utövaren praxis vara tacksam inte bara dagligen men många gånger om dagen. Universum är osannolikt att vägleda någon till en möjlighet för den fysiska manifestationen av en önskan om den personen doesnâ € t uppskattar det som redan finns. Tacksamhet för varje liten detalj är viktigt, inte bara för de stora saker som oneâ € s hälsa eller barn. Uppskattar doften av en blomma, till exempel, eller att ta en stund att blicka undrande på en skål med frukt skapar stunder av lycka.

Under manifestationen meditation, måste utövaren först rensa prat från sinnet sedan rikta all energi att fokusera på en enda visuell bild. Bilden av den önskade händelsen eller objektet måste vara specifika och exakta stället vaga eller suddiga. Ju tydligare mentala bilden, desto lättare blir det för utövaren att hitta vägen genom worldâ € s röran för att hitta den. Utövaren får visualisera inte bara önskad sak men ser det i ett tillstånd av relation. Någon som söker kärlek, till exempel, bör inte bara föreställa den person de vill, men ser sig själva interagera med den personen.

Den meditativt tillstånd ger energi för manifestationen, men det är inte tillräckligt i sig. Utövaren måste komma ihåg att förbli målmedvetet fokuserat efter meditation. Medvetenheten som vunnits i det inre tillståndet måste användas postmeditation eftersom det kommer att leda mot det som önskas.

  • Utövare av manifestation meditation tror att en individ kan uppnå hans eller hennes önskningar genom att följa sin personliga energi mot rätt typ av möjligheter.
  • Manifestation meditation är en intensiv, mycket fokuserad meditativ teknik.
  • I manifestationen meditation, utövaren måste först klar prat från sinnet.