Vilka är de bästa tipsen för att göra köttfärs Burgers?

August 28

Ofta de bästa tipsen för matlagning mark nötkött hamburgare involverar säkra matlagningsmetoder, som att se till burger tillagas till 165 ° F (ca 73,8 ° C) och hålla rå mat och juice separat från tillagad mat. En person kan också dra nytta av tips som involverar väljer magert nötkött och vidtar åtgärder för att undvika utbuktande hamburgare. På samma sätt kan bra tips rekommenderas att inte använda sina händer för långvarig blandning och pressning på en burgare med en spatel.

En av de viktigaste tips för matlagning marken nötkött hamburgare är att sätta säkerheten främst. För att undvika matförgiftning, är människor ofta avråds tillåta redan tillagad hamburgare röra tallrikar och bestick som har hållits rått kött. Likaså är det viktigt att se till att dessa hamburgare är genomkokt innan man äter dem. De flesta hälsoexperter rekommenderar matlagning hamburgare till 165 ° F (ca 73,8 ° C) för säkerheten.

Ett annat bra tips för matlagning marken nötkött hamburgare innebär att välja rätt typ av kött från början. Om du väljer nötkött som har en hög fetthalt, kommer du sannolikt att uppleva mer krympning än med magert köttfärs. Dessutom är magert nötkött övergripande friskare än feta val. Om du måste använda mer fet nötkött av någon anledning, bör du överväga att köpa extra för att redogöra för krympning du förväntar under tillagningen.

Nötkött hamburgare utvecklar ofta fula utbuktningar som de lagar mat. Ett enkelt tips för matlagning marken nötkött hamburgare kan hjälpa en person att undvika detta. Med hjälp av en tumme för att trycka i mitten av en formad beef burger innan tillagning brukar hjälpa. Som burger kockar, kommer köttet expandera och inpressade centrum kommer att visas normalt, och inget bula bör bildas i toppen av hamburgare.

Några av de bästa tips för matlagning marken nötkött hamburgare rekommenderar mot över blanda köttet. Värmen från en kock händer kan faktiskt göra köttet sörjig och störa fettet i burgare som bidrar till saftighet. För att undvika detta problem, kan en person göra klokt i att hålla handen blandning till ett minimum. Han kunde också doppa händerna i kallt vatten innan du sätter igång. Detta kan bidra till att förhindra köttfärs fastnar hans händer när han arbetar med det också.

Många människor använder en spatel för att trycka ner mark nötköttpatties medan de lagar mat. Men ofta, tips för matlagning mark nötkött hamburgare rekommenderar mot denna praxis. När en person gör detta, han pressa juice ur burgare, och samma sak inträffar när han petar hål i en, till exempel när du vrider den. Som ett alternativ, många matlagning experter rekommenderar användning av en spatel för svarvning.

  • En ostburgare.