Vilka är de bästa tipsen för att göra Shepherds Pie?

September 17

Shepherdâ € s pie är en maträtt som har sitt ursprung i Storbritannien och i allmänhet är tillverkad av resterna från kött av ett lamm. Det kan också göras från köttfärs tillagas under en lång tidsperiod för att skapa en måltid med mört kött. Skålen skapas från lamm och lager, med potatismos täcker köttet blandningen för att bilda en skorpa. När köttfärs eller något kött som inte är lamm eller fårkött används i ett recept, är skålen ofta kallas stuga cirkel. Bland de bästa tipsen för att göra herdens paj matlagning köttet långsamt och sedan låta det svalna under en kort tid, att se till att alla grönsaker som används är jämnt fördelade över hela kakan, lägga textur till ytan och använda kryddor för att förbättra eller förändra smaken av skålen.

Vid tillagning shepherdâ € s pie, gör ett snabbt kokta måltid inte nödvändigtvis den bästa versionen av skålen. Om lammet steks snabbt i en panna innan de täcks i potatismos blandningen, kan köttet bli hårt istället för anbudet. Med hjälp av en långsam spis och tillagning av kött och lager blandningen under 2-8 timmar ger ett mört kött som förbättrar kvaliteten av skålen.

Grönsaker ingår ofta i ett shepherdâ € s paj recept, men det finns ingen uppsättning typ av grönsak som bör användas i receptet. I de flesta traditionella recept för denna maträtt, är morötter och palsternacka används. För att säkerställa att det finns tillräckligt med grönsaker för varje person som kommer att äta kakan, bör varje portion innehålla en av varje hackade grönsaker.

Innan sprida potatismos på ytan av lammet och lager blandningen bör köttet lämnas att svalna under en kort tidsperiod. Kylning gör en hud bildas på ytan av köttblandningen, vilket gör det möjligt för potatismos för att sitta på ytan utan att smälta igenom i lammet och lager. Efter potatismos sprids på toppen av blandningen, kan en gaffel användas för att bilda toppar eller spridningslinjerna över ytan av potatisen. När shepherdâ € s pie tillagas i ugn under en kort tid efter köttet och lager är stekt eller långsam kokta under en längre period, topparna eller linjer lägga textur till ytan. Kocken har valet av gassande eller baka den shepherdâ € s paj i en ugn, med gassande ger en bättre ytstruktur potatismos blandningen.

Krydda en shepherdâ € s pie när lammet och aktieblandning är matlagning ger en förbättrad smak för receptet. I många fall, salt och peppar är de enda kryddor som används, med lagerblad används för att öka smaker och smak av en shepherdâ € s pie. För att ändra smak av denna maträtt, vitlök och paprika kan användas.

  • Grönsaker ingår ofta i herdens paj.
  • Ett lager av potatismos fungerar som den översta jordskorpan i en herde pie.