Använda Speglar att dekorera

September 25

Speglar är inte bara för rakning eller sätta på smink längre; Nu är de en del av väsentlig heminredning. Speglar har ett sätt att föra behövs ljus i ett mörkt rum och kan skapa en illusion om att ett rum eller utrymme är större än den faktiskt är.

Innan du gör något annat, måste du utvärdera ditt utrymme. Vid bedömningen av ditt rum eller utrymme du behöver för att hålla i åtanke hur mycket väggen utrymme du har och vilken storlek av speglar skulle vara lämpligt. Sovrum bör ha minst två speglar, en full längd för att kontrollera dig ut och en mindre spegel för dekoration. Kolla din lokala heminredning butik, loppis, loppisar, varvet försäljning eller antikaffärer för unika speglar som korrekt passar din personlighet. Tänk på att inte alla speglar kräver en ram att vara vacker och elegant. För att spara tid, leta efter hängande bilagor.

När du har plockat dina speglar och har kunnat korrekt visualisera dem i din nya plats är det dags att ta en snabb resa till din lokala järnaffär. Om du inte äger (eller kan inte låna) en hammare, måttband, rovfågel ankare eller naglar måste du köpa dessa poster. Om du vill hänga flera speglar i en rad eller som en uppsättning som du kommer att vilja också köpa en utjämning enhet.

Det är nu dags att börja placeringen av dina speglar. Om du har köpt en icke-inramad, full längd spegel, kanske du vill hänga här bakom en dörr eller på en garderob så att den kan användas funktionellt. Om din helfigursspegel är inte nödvändigtvis att användas som en funktionell pjäs, kanske du vill hänga den mer som en samlingspunkt för ett rum, eller en plats i rummet där ljuset saknas. För att göra ett utrymme verkar större än det är, kanske du vill placera två identiska speglar på motsatta väggar vända mot varandra; När dessa två speglar reflekterar något (ljus, objekt, rörelse) de återspeglar utanför varandra och verkar för att utöka boytan.

När du lägger dina speglar du vill kontrollera om du har gipsväggar. Om du har gips, när du borrar ditt hål i väggen som du kommer att vilja använda raptor ankare (finns på din lokala järnaffär). De flesta spegel hängande jobb kommer inte att kräva någon omfattande borr alls; vanligen en hammare och spik kommer att vara tillräcklig. Om dina speglar inte är utrustade med väggkrokar eller sladdar kan du behöva installera dessa. Använd din nivå för att hänga en uppsättning speglar eller flera speglar i rad. Placera band eller dekorationer på dina backspeglar, och du är klar!