Vilka är de olika typerna av Travel Kläder?

December 11

De olika typerna av resor kläder tillgängliga för män, kvinnor och barn varierar om plats och klimat. Resort bär vanligtvis omfattar huvudsakligen tillfälliga, varma vädret bitar som är roliga och färgglada. Skidor semester kräver en helt annan typ av rese kläder, liksom äventyr eller vandring resor. Det finns också företag och spa kläder för resor samt kryssnings slitage. Vissa typer av resor kläder är utformade för att skydda säkerheten eller med andra säkerhetsåtgärder eller mångsidighet frågor i åtanke.

Till exempel vissa trekking eller äventyrsresor kläder har justerbara byxor och jackor som zip off i kortare versioner. Outdoor kläder för resande får genom behandlas med ultraviolett (UV) skydd från solen samt mygga och / eller fästingavvisande för att förhindra risken för sjukdomen. Andra typer av resor kläder såsom en lång, flytande resort slitage kjol kan vara reversibel med en färg på ena sidan och ett mönster på den andra. Dolda fack i skjortor och byxor finns i vissa resor slitage att låta resenärerna att dölja kontanter. Speciellt om en handväska eller väska innehållande pengar stjäls, kan ha vissa krisfonder gömda i kläder vara en stor tillgång för resenärer.

Cruise slitage är en populär typ av resor kläder. Eftersom kryssningsfartyg klädkoder kan vara förvirrande för många resenärer, kan företag som säljer dessa typer av kläder vara till hjälp. Till exempel vissa fartyg kräver semi-formell klädsel för middagar, men dressat ledig för andra tider på dygnet. Cruise slitage kan märkas som dess nivå av dressiness. Förutom dags- och kvällskläder, kryssning slitage linjerna omfattar också normalt badbyxor och baddräkt mörkläggningar.

Spa resor slitage brukar andas och tillverkade av naturmaterial som bomull. Dessa kläder tenderar också att vara mycket bekväm och lätt att flytta in utan att begränsa arm eller benrörelser eller böjning. Spa resor kläder kan också innefatta yoga eller annan motion kläder. Typiskt är de bitar konstruerade för att vara skiktad såsom med en lätt träning jacka som kan bäras med en sport halv topp eller skal.

Skid kläder och andra rese utomhus stycken avsedda för kalla miljöer är också oftast skapats för att vara skiktad. Lång underkläder, skidbyxor, bomull långärmade skjortor och parkas eller nylon ytterkläder finns. Resort resor kläder säljs ofta i en rad av bitar som kan mixas och matchas i olika kombinationer. Till exempel kan en tryckt kjol och top set bärs med ett bälte ser ut som en klänning, men varje del kan också kopplas ihop med ett annat klädesplagg för att skapa helt olika utseende under en utväg vistelse.

  • Vissa internationella passagerare köper pass som kan bäras runt halsen.
  • En parkas är vanligt att resa med när du reser under vintern eller gå på en skidsemester.
  • Termen safari Jackan är ofta omväxlande med bush jacka.