Vilka är de bästa tipsen för Frans och bryn Tinting?

March 8

Om en persons ögonfransar och ögonbryn skiljer sig från hans eller hennes hårfärg eller är så lätta att de är osynliga, då frans och ögonbryn toning kan användas för att tillfälligt mörkna dem. Nyansen varar vanligtvis fyra till sex veckor, och ögonfransar och ögonbryn måste göras om efter att håret växer eller faller ut naturligt. Helst bör ögonfrans och ögonbryns toning göras av en licensierad professionell, men den kan slutföras i hemmet med rätt produkter och verktyg. Arbeta med nyans runt ögonen är allvarliga saker, eftersom den har förmågan att orsaka blindhet. Undvik att använda vanlig hårfärgningsmedel, och använder en giftfri färg produkt som framställs av vegetabiliska implantatextrakt.

Nyckeln till framgångsrik toning förbereds och som har alla de verktyg inom räckhåll. Personer som tenderar att vara allergisk mot färga bör överväga att fylla ett lapptest först. Att genomföra ett lapptest, bör först rengöras den inre delen av underarmen med alkohol. En liten mängd av nyansen bör tillämpas på området, torkas sedan av efter området är helt torr. Om irritation eller rodnad uppstår, inte fortsätta med ögonfrans och ögonbryns toning.

Före toning, använd en bomullspinne för att applicera ett tunt lager av vaselin runt ögonbrynen samt övre och undre lock. Får inte vaselin på ögonfransarna, eftersom färgton inte kan tränga igenom det. En fjärdedel-tums (6,35 mm) av frans nyans bör pressas in i en pigment mössa eller liten skål. Blanda oxidationsmedlet tills det skapar en slät pasta.

Alla tint färger kommer att se brun tills färgen har utsatts för luft och har oxiderat. För att undvika färgtonen från att sprida sig till andra områden runt ögonen, placera en fuktad kosmetisk pad under den nedre fransraden. För kudden för att passa perfekt under fransarna, separera bomullstuss i hälften.

Använd en träs applikatorpinne att tillämpa nyans till ögonfransar och ögonbryn. Om någon nyans får på huden, torka omedelbart av med en fuktad bomullspinne. Det kommer att ta nyans 01:59 minuter att behandla på ögonbrynen.

Lämna inte det på längre än två minuter; om färgen inte är tillräckligt mörk, kan det alltid appliceras på nytt. Det tar fem till 15 minuter för ögonfransar som skall färgas. En längre bearbetning tid när man gör ögonfrans och ögonbryns toning kommer att ge en djupare färg.

  • Med hjälp av en liten mängd av vaselin över och under ögonbryn före toning kommer att göra det mycket lättare att ta bort oönskat nyans på huden.
  • Använd en applikator pinne att använda färg på ögonfransarna och ögonbrynen, och torka bort någon färg som nuddar huden.
  • Ögonbryn toning kan utföras i samband med ett ögonbryn trimning för att förbättra den övergripande utseendet på ögonen.
  • Bomullspinnar kommer komma till hands när toning ögonfransar och ögonbryn.