Vad är Crock-Pot fläsk revben?

January 22

Crock-Pot fläsk revben bereds i en långsam spis. Den låg värme och förlängt tillagningstid låta köttet blir mycket anbud och köttet faller ofta rätt av ben. Vissa recept för Crock-Pot fläsk revben kräver att revbenen ska startas i en mycket varm ugn för att lägga till några caramelizing till köttet, medan andra recept kräver att revbenen till kokas helt i en långsam spis. Många recept kräver Crock-Pot fläsk revben som ska ingå i barbecuesås medan matlagning.

Grillad revben kan göras från både gris- och nötkötts revben, med vissa diners föredrar en typ över den andra. Crock-Pot fläsk revben är ett alternativ till matlagning på en grill. Detta recept börjar med fläsk revben som rengörs, sköljas och saltad innan produkten släpps ut ribbsektionerna i en stor ugn ugnsform. När arrangerade i skålen, är revbenen placeras i en mycket varm ugn och lämnas att koka i 15 minuter innan du slår dem att laga den andra sidan. Revbenen omfattas inte av barbecuesås vid denna tid, men köttet kan späckat att smaka under detta steg.

När brynt, är ribbsektionerna placeras i en långsam spis för att avsluta tillagningen av Crock-Pot fläsk revben. Varje ribba avsnitt är täckt med en barbecuesås som den är placerad i den långsamma spis, och eventuellt kvarvarande sås hälls över toppen av ribbsektionerna innan spisen är täckt. För de flesta recept, är spisen vände sig till låg värme och Crock-Pot fläsk revben är kvar sjuda hela dagen. Detta är ofta ett bekvämt alternativ för arbetande människor att montera innan rubrik till arbetet eftersom det är typiskt redo att äta när arbetsdagen är slut.

Efter revbenen har puttrade för cirka sex till sju timmar, är ribbsektionerna bort från spisen och fettet och kvarvarande vätska dräneras från lerkruka. Revbenen placeras tillbaka i lerkruka och mer barbecuesås hälls över Crock-Pot fläsk revben till slut inglasning dem före servering. Den långsamma spis är normalt inställd på hög värme i denna slutskede matlagning. De färdiga revbenen bör tas bort från den långsamma spis, och försiktighet bör iakttas för att undvika att riva ribbsektionerna isär som bitarna lyfts ut ur spisen. Eventuellt kvarvarande sås spooned över revbenen innan de betjänar.

  • Olika styckningsdelar av griskött, inklusive revbenen.
  • Efter som tillagas i en Crock-Pot, kan revben läggas på grillen för att lägga till lite rökt smak.
  • Crock-pot baby tillbaka revben bereds i en långsam spis.