Vad är Villaägare Insurance?

August 12

Husägare försäkring skyddar ditt hem, ägodelar, familj, och värdesaker i händelse av oväntade motgångar som skadegörelse, stöld, olyckor, eller naturkatastrofer. Den är utformad för att ersätta eller bygga om din bostad när den blir skadad, från reroofing ett garage efter en orkan att köpa en bärbar dator stulen från ditt hemmakontor. Husägare försäkring inte bara täcka ditt hem, men oftast sträcker för att skydda dig från olyckor ditt husdjur, familj, eller egendom orsak, till exempel en hund gräva upp en grannes nya magnolia eller ett barn bryta ett fönster med en baseboll.

Den aspekten av husägare försäkring vi är mest bekant med är den del av den politik som täcker fara när den orsakar skador på innehållet i ditt hem och själva huset. Naturligtvis är alla politikområden olika, så det är bäst att rådgöra med en mängd olika företag eller rådgivare, och vara tydlig med vad er politik gör och inte täcker. Vissa principer kan inte ersätta dig för värdet av egendom i händelse av brand, översvämning, jordskred, hagel, jordbävning, orkan, tornado, och andra "force majeure."

Din ersättning kan också begränsas, beroende på de begränsningar av din försäkring. Husägare försäkring är utformad för att försäkra dig om att du inte kommer att få panik när saker som smycken, kameror, samlarobjekt, heirloom silver, datorer, kläder, lagrade fordon som båtar, eller juridiska dokument förloras eller ohjälpligt skadat. Återigen, se till att din politikens finansiella gränser matcha vad alla dina värdesaker är faktiskt värt. Det finns alltid sätt att öka täckningen beloppet när du planera framåt.

Efter en naturkatastrof, kan din husägare försäkring hjälpa dig bygga ditt hem precis som det var. Detta skulle omfatta grunderna som VVS, inramning, takläggning, elektriska, golv och vitvaror. Men den innehåller också möbler, målarfärg, gräsmattor och träd, skjul, eller staket. Vissa politik kan ersätta dig för det avskrivna kontantvärdet av sådana poster i äldre hus, medan de flesta kommer att ge ersättningskostnader. Medan ditt hem är att få fast, kommer du att kunna lägga till kostnaden för att tillfälligt flytta till ett hotell eller lägenhet.

En annan viktig punkt i täckning som erbjuds av husägare försäkring är skuld. Ansvar innebär att din leverantör kommer att hjälpa dig med skador, domstolskostnader och andra utgifter på grund av olyckor som orsakats av en medlem av din familj eller husdjur, eller som sker på din fastighet. Därför, om brevbäraren resor på dina trappor och vill samla medicinska skadestånd för en bruten fotled, du kommer att omfattas. Dessutom, om ditt barn rider sin cykel av misstag in i en grannes grind, har du råd att åtgärda det.

  • Husägare försäkring kan täcka förluster från naturkatastrofer, såsom orkaner, men inte alla politikområden gör.
  • Villaägare försäkringar kan täcka mot vandalism.
  • En husägare försäkring avtal.
  • Vitvaror är ofta täckt av husägare försäkring.
  • En husägare politik skyddar ofta mot skador ett husdjur kan göra till en grannes gård.