Hur ska jag välja en körskola?

July 10

För några av oss, innebar trafikskola spendera några skräckfyllda timmar med en förälder eller syskon i en tom parkeringsplats eller kvartersgator. Andra kan ha erfarna körskola i form av skolsponsrade förarutbildningar. I många stater, det enda sättet förare under 18 år kan få ett körkort var att presentera ett intyg om fullgörande från ett ackrediterat körskola. För att tillgodose detta behov, flera företag som Sears sponsrade körskola kurser som skulle certifiera sina elever i så lite som fyra dagar. Vissa kritiker av denna praxis som avses dessa trafikskolor som "krockbanor".

Om du letar efter en körskola för att delta, det finns ett antal faktorer att beakta. Kostnaden för undervisning kan variera kraftigt från skola till skola, så det lönar sig att göra en hel del jämförelse shopping innan lösa på en körskola. Den billigaste körskola kanske inte är det bästa alternativet, men eftersom pengarna inte läggs in i klassrummet erfarenhet. Leta efter tecken på investeringar, såsom körsimulatorer, moderna klassrum och välskötta elev bilar. Bilarna ska ha vissa modifieringar, såsom passagerarsidan bromsar för instruktör eller en andra ratt.

Innan du väljer en körskola, se till att företaget är ackrediterat. Många människor deltar körskola för att sänka sina försäkring priser, men försäkringsbolagen behöver veta utbildningen var legitimt. Fråga skolans företrädare om deras acceptans bland försäkringsbolagen. Du kanske får en ordentlig utbildning vid en icke-ackrediterad körskola, men du kommer inte att se några påtagliga ekonomiska fördelar.

Den bästa körskola ger en kombination av klassrumsundervisning, simulatorträning och verkliga körupplevelse. Att lära sig att köra säkert är inte bara en fråga om muskelminne bakom ratten. Det bör finnas kurser på defensiv körning, trafikreglerna, grundfordonsunderhåll och vetenskapen bakom en bil. Simulatorer bör ge eleverna en verklig känsla av vad man ska göra i ett antal drivande scenarier.

Slutligen bör verkliga driv kurser duplicera alla upplevelser en förare kommer att ha under sin livstid. Detta bör omfatta allt från parkering på en gata till ingående och uppsägning en Interstate Highway. Du vill inte att delta i en körskola som endast duplicerar vägen under granskningen körkort.

  • Defensiv körning kurser kan lära eleverna hur man kör i riskfyllda väderförhållanden.
  • Kurser på en körskola bör innehålla verkliga övningskörning.
  • I stället för körskola, kan vissa lära sig att köra i en tom parkeringsplats.