Vad är vegan Ersättande ägg?

December 19

De olika vegan substitut för ägg består av kommersiella ägg ersättningsprodukter, regelbundna livsmedel, och kombinationer av vardagliga ingredienser. Som fallet är med nästan alla typer av vegan mat substitut, det bästa ägg substitut beror på den specifika receptet. Generellt anger receptet vilken av ägg substitut att använda, men när denna information ISNA € t tillgänglig kan veganer följa vissa tips för att hjälpa dem att välja det bästa alternativet för receptet.

Vissa livsmedelsföretag specialiserade på produkter som fungerar som vegan och vegetariska substitut för kött, mejeri och andra animaliska livsmedel. Typiskt, livsmedelsaffär som bär kommersiella vegan substitut för ägg lagra dem i mejeriet eller producera avsnitt. Eftersom många livsmedelsaffär endast lagerför mest efterfrågade produkter, men itâ € s inte alltid lätt för varje vegan att hitta kommersiella ägg substitut.

Generellt, den typ av ägg substitut en person använder beror på receptet. Till exempel, är tofu en populär ägg substitut i recept som kräver många ägg, till exempel som ett ägg sallad, vaniljsås eller frukosträtter som kräver äggröra. Bananer och äppelmos, å andra sidan, att fungera bättre för öknar och bakverk. Beroende på dessert, men några recept möjliggöra vegan bakning substitut såsom sojamjölk, mosad aprikos eller squash, eller Acta tofu. Andra typer av vegan substitut för ägg inkluderar potatismos, mosade katrinplommon och konserverad pumpa och squash.

Vissa vegan substitut för ägg är blandningar av andra vanliga vegan matlagning ingredienser. Vissa typer av maträtter, som limpor och grytor, kan tillåta en kombination av margarin och vatten, eller helt enkelt ströbröd eller havre. Beroende på receptet, omfattar andra vanliga ingredienskombinationer som kan fungera som vegan substitut för ägg linfrömjöl och vatten, jäst och vatten, bakpulver och soja yoghurt, sojamjöl och vatten, och olja, bakpulver och vatten.

Kokböcker, webbplatser och andra resurser vegan recept ger information om vegan mat substitut som krävs för varje recept, men tyvärr dessa resurser arenâ € t alltid lätt tillgänglig. Under sådana situationer kan vegan använda vissa tips för att fastställa de bästa ägg substitut. Dessa tips innefattar väljer ett ägg substitut som matchar konsistensen, textur och fungera att de regelbundna äggen skulle producera i receptet, samt att se till smak av ersättnings fungerar med den avsedda smaken på slutprodukten. Det är därför, till exempel, tofu bitar fungerar bra för ägg sallader men inte för muffins eller kakor. Samtidigt kan äppelmos ersätta ägg i pannkakor men canâ € t ersätta äggröra i en frukostskål.

  • Äppelmos kan användas som ett substitut för ägg i vissa recept.
  • Mosad plommon kan användas för att ersätta ägg.
  • Ett ägg.
  • Tofu är en populär ägg substitut.