För seniorer: Hur du vet när du ska sälja din Post på eBay

November 13

Erfarna eBay säljare vet att när man planerar en försäljning, är timing nästan allt. Du behöver veta när du ska sälja ditt objekt på eBay. Pälsar inte säljer bra i juli, och som ett samlarobjekt säljare du inte vill bli fångad med 200 Nintendo spel under en körning på Xbox. Men vintage spel kan fortfarande sälja när som helst Star Wars actionfigurer är traditionellt bra säljare -. Om inte en ny Star Trek-film kommer ut.

Timing är allt. Sälj vad du vet och vet när du ska sälja. Köp lågt och sälja hög. Snabba talen är bättre än långsamma dollar.

Timing dina auktioner och fastpris listor är knappast en exakt vetenskap. Snarare är timing lite sunt förnuft, en skvätt marknadsföring, och en hel del flitiga informationsinsamling, inklusive

  • Forskning bland dina vänner. Vad är de intresserade av? Skulle de köper de artiklar du säljer?
  • Använd eBay Sök som ett forskningsverktyg. Sök eBays listor för att se om någon är att tjäna pengar på den typ av objekt du vill sälja. Om folk är galen för vissa modefluga objektet och du har ett gäng, igår var den bästa tiden att sälja (men immediat e ly kommer att göra i en nypa).

Inse att vissa objekt - såsom bra antikviteter, mattor, baseball kort och sportbilar - är tidlösa. Men timing räknas fortfarande. Så gör din forskning och följa dessa regler, även när du tror att du säljer en säker vinnare:

  • Lägg inte din sällsynta, antika pappersskäraren på auktion om någon annan säljer en på samma gång. Konkurrensen kommer att skära i din vinst.
  • Om eBay marknaden redan översvämmad med dussintals ett objekt och ingen är att tjäna pengar på dem, har du råd att vänta innan du planerar din försäljning av samma objekt.

    För seniorer: Hur du vet när du ska sälja din Post på eBay