Vad är Mock Tender Roast?

October 13

En mock anbud grillat kallas så eftersom det är allt annat än anbud om det inte är speciellt beredd. Det är en nedskärning av nötkött som också kan kallas chuck biff, chuck anbud biff, eller anbud skuldra, bland andra namn. Det kan också säljas som en biff snarare än som en stek, beroende på hur köttet styckas. Köttet skärs längs vad som kallas chucken ursprungligt, vilket är det område av det djur som börjar vid halsen, innefattar axeln och slutar vid den femte revbenet.

De flesta Högrev nedskärningar som mock anbuds steken är kända för utmärkt smak. Tyvärr kan du missar smaken om du måste tugga en tuff köttbit. Av denna anledning är denna nedskärning ofta framställs genom braising eller stewing kött med hjälp av fuktiga tillagningsmetoder som hjälper till att mjuka upp köttet och göra det lättare att tugga. Marine köttet i förväg, i synnerhet om den mock anbud grillat skärs i kabobs, kan också bidra till att bryta ner en del av seghet.

Chuck nedskärningar tenderar att vara billigare i genomsnitt än andra mörare sektioner av nötkött. Det kan därför vara värt att gå till extra besväret att bräsera eller ugnsstekning, eftersom du € ll brukar spara pengar på pris per pund. Ett särskilt populärt sätt att förbereda den mock anbudet grillat använder snittet att göra grytstek, som bakas i vätskor eller ibland beredd på spisen. Några recept språkar fortfarande marine köttet före gräddning, eller krydda köttet i ett par timmar innan tillagning den.

Många kockar rekommenderar att använda vin eller någon annan sur substans för att hjälpa till att producera en viss uppdelning av fibrösa vävnad i detta nötkött snitt. Rött vin är en särskilt bra ihopparning för bräsera, stewing eller stekar. Om du donâ € t vård för vin, kan du använda andra syror, som en liten mängd ättika för att skapa ett mer anbud grillat.

Om du € re köpa mock anbud grillat från slaktaren butiken, kan du begära att steken skäras tunt eller halveras om du € hellre laga steken som en biff. Ett sätt att förbereda tunnare nedskärningar är att marinera dem, helst över natten, och sedan grilla dem. Om de serveras i mycket tunna skivor, är stek varianten oftast lättare att äta. Kryddor och marinad kan lätt ersätta denna nedskärning för andra dyrare nedskärningar som tri-tips.

  • Bräserad eller kokt nötkött ofta par väl med rödvin.