Vad är Mortgage avskaffande?

October 17

Eliminering inteckning är en bedräglig praxis begås av enskilda personer eller företag som försöker övertyga bostadsköpare att deras hypotekslån inte är giltig och därför inte behöver betalas tillbaka. Dessa bedrägliga företag baserar sina argument på misrepresented tidigare domstolsutslag, hävdar att bolån är olagliga. Den grundläggande idén bakom eliminering inteckning är att hindra bolåneinstitut till att lösa när processen förs till domstol. De flesta domstolar kan upptäcka bluff, dock, och tar väldigt lite tid att hitta till förmån för hypoteksbolag vid vilken punkt hem köparen befinner sig i ännu djupare ekonomiska problem.

Det är vanligt under tider av finansiell oro för bedragare och tjuvar till offer vid den frustration konsumenter som inte kan betala sina räkningar. I början av 21-talet, har den ekonomiska kollapsen centrerad på fastighetsbranschen, med många hem gå in avskärmning när köparna inte kunde betala tillbaka sina bolån. Som ett resultat har eliminering inteckning blivit en alltmer populär bluff som lurar både oskyldiga människor i nöd och de människor helt enkelt försöker komma runt betala av sina lån.

Grundförutsättningen bakom eliminering inteckning är att hypotekslån i sig är olagligt och därmed ogiltigt, vilket betyder att låntagaren inte har någon skyldighet att betala bort det. Rättsliga argument som används för att göra detta påstående kan variera. I USA, är en del av dessa argument bygger på teorin att Federal Reserve Notes, där långivaren förskott till låntagaren i en inteckning avtal, är inte riktigt lagligt betalningsmedel. Ett annat påstående säger att eftersom inga pengar faktiskt gått från långivaren till låntagaren i bolån, har låntagaren ingen anledning att betala några pengar tillbaka.

Även om alla dessa teorier är ogiltiga, förövaren av elimineringen inteckning bluff använder dem för att övertyga hem köparen att lämna pappersarbete ogiltig hypotekslåneinstitutens fordran på huset. Detta ger i huvudsak köparen alla av det egna kapitalet i fastigheten. Han använder då detta kapital för att ansöka om ett separat lån. Av detta lån betalar hem köparen sedan av gruppen begår bluff.

När de ursprungliga långivare reda på det här, kommer han brukar ta hem köpare till domstol. Vid den tidpunkten kommer vissa representant för eliminering inteckning bedragare försöker förlöpa de ogiltiga argument framför domstolen. Ytterst är hoppet för bedragare att långivaren kommer att lösa ut ur frustration. I verkligheten kommer domstolen våg av dessa argument och konsumenten kommer att vara på kroken, inte bara för avbetalning, utan också för vad straff hon kan ha ådragit tillsammans med domstolskostnader.